3
Evropske lige

NEVIĐENO: Aleksandar Mitrović dobio ‘fudbalsko’ ljubavno pismo od navijača! (FOTO)

Objavljeno: 20.10.15 u 17:10

Napadač Njukasla Aleksandar Mitrović definitivno je osvojio srca navijača, ne metaforički, već i bukvalno, pošto je danas dobio neku vrstu ljubavnog pisma.  

Naime, na jednom navijačkom forumu pristalica Njukasla osvanulo je emotivno pismo u kojem je autor iskreno govorio kako se divi srpskom fudbaleru. 

Njegovo izlaganje prenosimo u celosti sa sajta Shieldsgazette.com:

– Oprostite mi ako se ovo pretvori u neku vrstu ljubavnog pisma, ali ima nešto o Aleksandru Mitroviću što donosi ‘žagor’ među nama navijačima. Pošto sam bio svedok demoliranja Noriča od strane Njukasla, bilo mi je jasno da mladi srpski napadač donosi nešto unikatno ovom timu u polju. 

U trenutku kada vidite njegovo ime u startnoj postavi, vaše telo oseti određenu vrstu uzbuđenja i nervoze dok brojite minute do početka meča, kao što je bilo i u nedelju. 

FOTO: nufc.co.uk
FOTO: nufc.co.uk

Priznajem, u prvi mah kada sam video njegova dva žuta kartona, a potom i crveni, nisam verovao u njega, ali verujte mi kada kažem da sam mu sve oprostio kada sam video njegove partije nakon suspenzije.

On poseduje neku burnu vatru, iz koje nastaje neverovatna strast koja ekipu podiže na viši nivo, time ima pozitivan uticaj na igru i vuče ostatak ekipe. U njegovim očima jasno se vidi da je ponosan što nosi crno-beli dres sa svojim imenom na leđima, ponosan je što predstavlja grb na grudima što definitivno nije prošlo neopaženo kod navijača na Sent Džejms parku. 

Šlag na torti je da se on ne libi da pokaže svoj kvalitet, a najbolji dokaz za to jeste onaj prijem i gol u koji smo nepomično zurili. Ekipa je sada dobila na samopouzdanju, u pravom trenutku pred derbi sa Sandelendom, a mi ćemo držati palčeve našim momcima na “Stadionu svetlosti“ – napisao je ovaj navijač.

0
0

3 Komentara

  1. mnogi navijaci partizana ( medju kojima sam i ja ) su pristalice njukastla u engleskoj dok za juve ne znam nesto – inace mislim da je i mitar jedan od grobara koji gotivi njukastl 😀
    inace to je odlika nas mladjih generacija ( mislim na ljude rodjene 90-ih ja sam 1992-o ) dok su starije generacije po prici mahom bile simpatizeri celsija

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo da novinari revija i turci primete toliko ljubavna pisma igrača, pa navijača,…

    Ljubav pobedjuje mržnju uvek

    Turci džaba vam sve

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa,prvo, Grobar je neopevani,samo za Juve moze da igra sa takvim i vecim zarom,ako vec to nije Partizan.Mada,ok je i Newcastle,da im vratimo za ona 2 izbacivanja iz Evrope,sa sve legendom Shearer-om. Viva Partizan !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter