0
Evrokupovi

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: PSŽ je spreman za Real Madrid

Objavljeno: 18.10.15 u 11:41

Napadač Pari Sen Žermena, Zlatan Ibrahimović, izjavio je da je njegov tim maskimalno fokusiran za predstojeći duel sa Real Madridom u Ligi šampiona.

Fudbaleri PSŽ-a savladali su ekipu Bastije u Ligi 1 sa 2:0, a strelac oba pogotka bio je upravo iskusni Šveđanin.

 

Oba gola Ibrahimovića došla su u poslednjih 20 minuta meča u subotu, a ovim trijumfom tim sa Parka prinčeva obezbedio je sebi pet poena prednosti na tabeli u odnosu na prve pratioce.

Tim Lorana Blana posle 10 utakmica u Ligi 1 i dalje ne zna za poraz, a takođe je pobedio u dve uvodne utakmice grupne faze Lige šampiona

– Protiv Bastije smo ostvarili povoljan rezultat, zato što smo savladali neugodnog protivnika – kazao je 34-godišnji fudbaler.

 

– Zapamtili smo prošlu sezonu kada smo izgubili od Bastije sa 4:2. Ipak, sada smo upisali tri poena i nastavljamo put ka tituli – poručio je Šveđanin.

On se odmah okrenuo i narednim rivalu njegovog tima, ekipi Real Madrida, koja ove nedelje stiže u prestonicu Francuske

– Utakmica u sredu protiv Real Madrida će biti potpuno drugačija u odnosu na ovu sa Bastijom. Igraćemo kod kuće sa jednim od najboljih evropskih klubova. Biće zabavno. Maksimalno smo skoncetrisani za taj meč i spremno ih čekamo – kazao je Zlatan Ibrahimović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter