5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Drulović već na debiju napravio velike promene u startnih 11! (SASTAVI)

Objavljeno: 18.10.15 u 18:11

Fudbaleri Partizana od 19 sati igraju meč protiv Javora na svom stadionu u Humskoj, što je ujedno i debi novog trenera Ljubinka Drulovića. 

U odnosu na meč u Surdulici van prvih 11 su Stefan Babović, Alen Stevanović i Ćirković koje su zamenili Saša Lukić, Andrija Živković i Fabrisio Dornelas. Pomenuti Babović kao ni Saša Ilić ne nalaze se ni na klupi crno-belih, kao ni povređenih Abubakara i Balažica. 

Partizan: Živković – Vulićević, Fabrisio, Ostojić, Subić – Jevtović, Brašanac, Lukić – Živković, Grbić, Božinov.

Javor: Đogatović – Gajić, Miletić, Crnomarković, Đokić – Ađuru, Docić, Gafurov – Eliomar, Dražić, Kolaković.

0
0

5 Komentara

    • Evo čitavu sezonu pričate kako će svaka sledeća ekipa da nas pusti, pa nas dere ko stigne do nas. Čim pobijedimo, biće kako su nas pustili ili Tole namjestio

      0
      0
      Odgovori
    • Naravno da hoce, predsednik Javora koji je u upravi ZVEZDE ce mu to narediti, a evo i rano vodjstvo Javora to dokazuje, sljame ganski lazljivi!!!!

      0
      0
      Odgovori
  1. hahaah komedija ko fol a ostavio babinja za liga kup umesto da skloni golmana koji nas je pokopao ovu sezonu sa svojim golovima a pogotovo onim zadnjim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter