0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MANIRI NA NIVOU: Grof pokazao zašto nosi takav nadimak (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 17.10.15 u 15:35

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je posle pobede svog tima protiv Rada na Banjici da uprkos trijumfu od 3:0 utakmica uopšte nije bila laka za njegove izabranike.

– Uprkos rezultatu, ovo je bila veoma teška utakmica za nas. Teren je bio dobro pripremljen, ali dosta mekan i teško je bilo kontrolisati loptu. Rad je napravio dosta prekršaja i dobro su se branili u prvom poluvremenu. Imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, i mislim da bi teško bilo do kraja da Grujić nije postigao onakav gol, zbog kojeg nam je kasnije bilo lakše. Nisam iznenađen grubom igrom Rada, očekujemo tako nešto od svakog protivnika. I u prošlom kolu u Subotici, napravili smo 10 prekršaja, a naš rival 30. Jovanović je dobio nezgodan udarac u koleno, a videćemo koliko je povreda ozbiljna, rekao je Božović posle utakmice za Televiziju Arena Sport.

Inače, popularni Grof je pokazao zbog čega ga tako zovu i da je čovek koji ima lepe manire pošto je reporterki spomenute televizije Jovani Guzijan pridržao kišobran tokom davanja izjave.

 

#Grof #Božoviæ #JovanaGuzijan #Hotsport #CrvenaZvezda #FKRad #ArenaSport #Srbija #Serbia #Coach #Fun #Funny

A photo posted by HOTSPORT.RS (@_hotsport) on

Pogledajte i ostale fotografije sa utakmice na stadionu Kralj Petar I, prve koju su ova dva tima odigrala na ovom terenu posle punih pet godina.

Ako ste propustili pogledajte još jednom golčinu koju je postigao Marko Grujić u prvom poluvremenu meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter