0
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

ČUKARIČKI RESPEKTUJE JAGODINU: Čekaju nas teško vreme i težak protivnik

Objavljeno: 14.10.15 u 13:48

Fudbaleri Čukaričkog u četvrtak od 19 časova dočekuju Jagodinu što će biti debi na klupi novog trenera ‘brđana’ Zorana Popovića.

– Vrlo smo svesni vremenskih uslova u kojima će se odigrati sutrašnja utakmica i zbog toga očekujemo zahtevan meč. I fizički i na bilo koji drugi način. Kao trener koji je došao pre desetak dana mogu samo da pohvalim igrače i da kažem da su izuzetni profesionalci. Jagodina je ekipa koja svih ovih godina igra slično. Uradili smo detaljnu analizu i zato sam rekao da će biti zahtevna utakmica koja će tražiti maksimalan pristup svih 90 minuta. Prošle godine smo imali loše iskustvo sa Jagodinom. Iz neke dominacije na kraju smo primili tri gola. Zato kažem – moramo uvek biti oprezni. Jagodina igra na boljem nivou nego što ima bodove i poziciju na tabeli. Vrlo smo svesni svega toga – rekao je Zoran Popović.

Napadač Čukaričkog Andrija Pavlović istakao je da se dobro radilo na treninzima prethodnih dana i da Čukarički nema čega da se plaši, pošto je domaćin.

– Danas se iskomplikovalo vreme, ima dosta vetra koji bi sutra mogao da pravi problem. U svakom slučaju poslednjih deset dana smo trenirali stvarno dobro. Jagodina je godinama igrala važnu ulogu u našem prvenstvu. Nikako ih ne treba potceniti i ne treba se voditi njihovim trenutno lošijim plasmanom i rezultatskom problemima. Uz igru koju imamo, uz karakter koji nam je urođen i sa novim šefom sigurno da možemo do pobede. Kada govorimo o golovima Čukaričkog – stvaramo mi šanse, ali imamo problem da većina ekipa igra zatvoreno na Banovom brdu. Teško je probiti taj blok, naročito kod ekipa koje ne prelaze centar. Svi znamo da najviše golova u svetskom fudbalu dolazi posle tranzicije i iz prekida. Taj blok jedino lako probija Barselona – rekao je Pavlović.

Zbog suspenzija u konkurenciji za tim neće biti desni bek Filip Stojković i Tijago Galvao. Reprezentativci Crne Gore Staniša Mandić i Branislav Janković večeras se priključuju ekipi i nije sigurno da li će biti u kombinaciji za tim. Regan će još nekoliko meseci biti van ekipe, dok se Li Adi juče priključio treninzimaposle povrede zarađene protiv Partizana.

– To su sve problemi koje imamo, ali momci koje smo pripremali za sutrašnji meč imaju kvalitet i možda su oni ti ljudi odluke. Treba im dati šansu i punu podršku. Igramo bez petorice, šestorice igrača, ali što se mene lično tiče, to neće uticati na promenu neke moje ideje. To sam rekao i igračima – objasnio je šef stručnog štaba Zoran Popović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter