29
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DANCI GURAJU SRBIJU NA EURO: Albanija mora da bude diskvalifikovana

Objavljeno: 13.10.15 u 13:45

Priča koja je juče prostrujala kroz gotovo sve evropske sportske medije o navodnom lažiranju meča u Jerevanu u kojem je Albanija pobedom protiv Jermenije obezbedila drugu poziciju u grupi, pokrenula je i Dance koji zahtevaju od UEFA da reaguje.

Naime, prema pisanju jednog albanskog portala četiri igrača Jermenije su plaćena sa ukupno dva miliona evra da učestvuju u nameštaljki. Da posla nisu čista govori i podatak da su na tom meču postignuta i dva autogola u režiji domaćih defanzivaca.

Kako prenosi Kurir, Danci, koji su direktno oštećeni, zahtevaju od UEFA da povodom celog slučaja pokrenu istragu i da se ukoliko se ustanove malverzacije izbaci Albaniju sa Evropskog prvenstva.

U tom slučaju oni smatraju da bi baš njihova reprezentacija trebalo da bez baraža ode u Francusku, dok bi mesto Danske u doigravanju popunila Srbija koja je zauzela četvrtu poziciju u grupi.

Da li će od svega biti išta ili će se svesti na „snila baba što joj milo bilo“ saznaćemo vrlo brzo pošto su termini za baraž mečeve u novembru, pa nema mnogo vremena za odluke i presude.

0
0

29 Komentara

  1. Ko je prvak sveta do 20 godina. Jer je predsednik tog saveza Karadzić.
    Čija je mlada reprezentacija u 8 u Evropi. Jer je predsednik tog saveza Karadzić.
    Jer smo zbog ekipe isplai sa EP, ili navijača koji su usli na stadion.
    Miljana ste pljuvali. Bilo smo peti na svetu, njega isato niko nije voleo.

    0
    0
    Odgovori
  2. PEDJA

    A odakle su Kokeza, Tončev, Čović i ostala bolimenta iz stuba srbstva! Jesu li oni iz Partizana? Igrate li vi ligu evrope ili neko drugk evropsko takmičenje? Nema to veze ko je ko jer ekipu vode treneri a utakmicu igraju igrači. Karadžić je bio i dok je selektor bio Antić pa se ekipa plasirala na svetsko prvenstvo.

    0
    0
    Odgovori
  3. MI BI TREBALI ICI,ALI U P.M.,NISMO ZASLUZILI ,DOK JE GOD KARADZICA I FSS IZ PARTIZANA,NIGDJE MI NE IDEMO,TAKO JE ZADNJIH 10 GODINA!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Milane, Albanci su drugoplasirana ekipa koja ako bude diskvalifikovana ostavlja prostor za jos jednu ekipu da popuni jedna od dva mesta koja direktno vode na EP u nasoj grupi. S’ obzirom na to da je danska prva sledeca ekipa ispod njih oni bi po pravilu zauzeli njihivo mesto u grupi a mi dobili priliku da se takmicimo u barazu. Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  5. Kaze se “što je babi milo to joj se i snilo!“ Ja ipak mislim da će Srbija biti kriva što je namerno pobedila u Elbasanu i da će joj oduzeti sve bodove i još će ući u minus koji će morati da odradi na sledećim kvalifikacijama… i naravno… nekoliko stotina tisuća kazne sto su se usudili da razbiju njihove drage šiptare… .e.ali vas dileri droge u vaše “ civilizovano“ d..e

    0
    0
    Odgovori
  6. Cak i da se desi da Albanci budu diskvalifikovani kojom matematikom dolazite do toga da mi idemo , jer Danci nisu najbolje treceplasirana ekipa ispred nas su i Turci i Madjari

    0
    0
    Odgovori
  7. U svakom slučaju mi ne zaslužujemo da idemo na EP.Prosto mi zvuči neverovatno da će Albance diskvalifikovati.Sada je trend da se Albanija gura svuda.

    0
    0
    Odgovori
  8. Bolje časno ne otići na prvenstvo nego prevarom osvojiti to isto prvenstvo!!! Ako se sumnje potvrde, treba da lete i da im se zabrani učešće u svim međunarodnim takmičenjima. Ako se ništa ne dokaže, oni najbolje znaju kako su otišli na prvenstvo,a od te istine nemogu pobeći…Neka im je na čast..

    0
    0
    Odgovori
  9. Uvek su tu Danci da profitiraju, ako moze kao 92′, pa da osvoje Evropsko prvenstvo ponovo… Samo kad bih mogao da dozivim da im se to vrati, da Dance diskvalifikuju a mi da prodjemo pa makar bili i poslednji na tom prvenstvu.

    0
    0
    Odgovori
  10. Budi pametan momčino. Ako je ovo istina, nema nijednog razloga da albanci budu izbačeni sa takmičenja. Problem je što je UEFA u raspadu zbog suzpenzija i niko neće ni provjeravat te glasine.

    0
    0
    Odgovori
  11. Svi znaju da je albanski lobi i albanska mafija, jedna od njačih u svetu i da imaju para i plaćaju, svi normalni vide da ovde nisu čista posla—**ama gde su dokazi,** a para vrti gde burgija neće, normalno da će nadležni u Uefi i Fifi ćutati i žmuriti jer napunjeni su parama i sve će se to gurnutu pod tepih i zataškati kao da ništa nije bilo, velika je para u opticaju da bi se odmotavalo neko klupko, a od ovih u Uefi i Fifi, nema većih mafijaša, mada objektivno prema prikazanim igrama Srbija nije ni zaslužila da ide dalje.

    0
    0
    Odgovori
      • pa kako da ima pare i za rakiju, kad su ameri izabrali siptare za prijatelje i slicno IS likvidiraju sve njihove protivnike. Doslo doba kad ameri hoce ceo svet pod svoju komandu, a da njihove apetite drugi zadovolje, oni ce eventualno poslati avione sa bombama na neposlusne, a na terenu ce ginuti neki tamo indijanci… Tuzno, ali istinito, a sutra se mozda curak okrene, pa i albanci postanu zrtve, tocak srece ameri okrecu, a to onda nike tocak srece nego tocak zla!!

        0
        0
        Odgovori
  12. Inace, ovo je vijest koju je plasirala samo srpska sportska stampa… Dobro je rekao Cana.. sjedite i popijte pivo..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter