7
Fudbal

Foto: Facebook

KOSOVSKI ALBANCI SLAVE: Cana ide peške na EURO, a Srbima poručuje sledeće…

Objavljeno: 11.10.15 u 22:25

U taboru reprezentacije Srbije ističu da je meč sa Albanijom u Beogradu i oduzimanje bodova bilo presudno za epilog kvalifikacija za EURO 2016. I dok Orlovi propuštaju još jedno takmičenje, Albanci na Kosovu slave plasman Albanije u Francusku.

Slavi se na ulicama Prištine, građani su zajedno pratili meč, njih oko 1000. Slavlje, povici, poklici, vatromet… Prvi put od postojanja Albanije, dakle posle 70 godina, ta zemlja se kvalifikovala na veliko takmičenje.

Fudbalska reprezetacija Albanije izborila je direktan plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, pošto je u utakmici poslednjeg, osmog kola Grupe I na gostovanju savladala Jermeniju sa 3:0.

Kosovski Albanci su presrećni, jer je pola selekcije sa tih prostora. Kapiten Lorik Cana imao je zanimljivu poruku:

-Cilj je bio da se kvalifikujemo i uspeli smo. Zaboravili smo poraze od Srbije i Portugala. Srbija će piti pivo dok nas gleda na televiziji. Ja idem peške u Francusku – rekao je Cana, a prenose mediji.

Ineresantnu poruku imao je i Matija Kežman…

0
0

7 Komentara

  1. A ono u sred siptarlenda si zaboravio… Hahaha kompleks ti se vidi jer ti je u svakoj recenici Srbija! Ako bice uzivanje gledati kakao vas pune i pisaju po vama… Oteto je prokleto vidjeces uskoro…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ма попишали смо вам се насред оне заставе што сте је кукавички изнели у Бг. На вашем пашњаку смо вас откинули. Доказали да смо за вас измислили лопту. А колико сте искомплексирани у свакој реченици СРБИЈА. Хахахс Јадни мали Шиптари.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imam ja jednu poruku za sve vas siptare i sa kosova i iz albanije… Onaj poraz u zadnjim minutima je za merak da vam se vrati za svaki izvadjen organ…bubreg levi ili desni… To vi znate jer ste to radili… Nicija nije gorela do zore… Docicete i vi bogu na istinu…

    0
    0
    Odgovori
  4. Отишли сте без часи и на превару, то вам је у крви. Пси су јаки само у чопору, као јединка је нула. Мислите само о нама, јер смо 1000 година испред вас, те смо ваша пуста жеља да нас стигнете. Сељачино необразована ми пијемо ракију шљивовицу.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter