10
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ALEKSANDAR LUKOVIĆ: Titulu nam ne garantuje ni 20 poena viška

Objavljeno: 10.10.15 u 11:11

Iskusni defanzivac Crvene zvezde, Aleksandar Luković, posle osam meseci oporavio se od povrede i polako ali sigurno vraća se u pravi ritam.

Klub iz Ljutice Bogdana igra furiozno u Superligi Srbije u kojoj je ubedljivo prvi na tabeli sa 32 boda iz dosadašnjih 12 mečeva, 10 više od prvog pratioca Javora i čak 12 poena više od večitog rivala, Partizana.

Ipak, Luković smatra da ni naizgled ugodni bodovni suficit crveno-belih, po novom sistemu takmičenja, ne predstavlja nikakvu garanciju da će Zvezda na kraju i podići pehar nemanjen šampionu Srbije.

– Ekipa je rasla iz utakmice u utakmicu. Samopouzdanje nam je sve veće. Stekli smo 12 bodova prednosti u odnosu na Partizan, ali ništa još nije gotovo. Ostalo je još 25 utakmica. U ovakvom sistemu takmičenja garanciju za osvajanje titule ne bi predstavljalo ni 20 bodova viška – kaže Luković, prenosi Sportski žurnal.

On se potom osvrnuo i na svoje zdravstveno stanje.

– Nedostaje mi takmičarski ritam. Još nisam maksimalno spreman, samim tim ni zadovoljan formom. Nikad nisam doživeo težu povredu, u 33. godini pauzirao sam osam meseci i potrebno mi je još vremena da zaigram kao pre pauze. Ne sumnjam da ću uspeti da uhvatim pravi ritam – poručio Luković.

 

0
0

10 Komentara

  1. Razliku ne morate da gledate,nebitna je,po ovom glupom sistemu racunanja i takmicenja.Vi samo nastavite da trsite kao i do sada i drugi nas ne zanimaju.Ubedljivo smo najkvalitetniji i najjaci u zemlji a cak nam je i klupa najbolja.Pobediti Vosu na Marakani i kasnije rutinski odraditi gostovanja,pogotovo u Nisu i Ivanjici jer ce tereni biti teski i blatnjavi i tu nema mnogo prostora za igru a te dve ekipe su cvrste i primaju malo golova.Na kraju se slavi titula i u to niko ne sumnja jer smo dve klase iznad svih.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ah,da..zaboravih i ovog Penzionera sto ne zna dve recenice da napise i objasni sta je hteo da 'kaze'.Ima problem neki licni sa drzavom,verovatno ne placa porez drzavi,niti komunalije pa mu krivi sto ne otpisu mu dug.Nema za 'leb pa na jadan nacin ovde lupeta gluposti.

    0
    0
    Odgovori
  3. lukovicu, zna se ko je garant i izdaje garancije : SPORTSKE – ZA TITULU i FINANSIJSKE ZA EVRO-LICENCU , UPLATE-ISPLATE I NARAVNO BRISANJE-SMANJENJE DUGOVA …. to samo moze predsednik zvezde u senci … svi i sve ostalo … su samo dobri glumci i statisti … Srbija je u virtualnom svetu … sa vama u i oko zvezde vrlo uspesna … ko je sledeci … sa kojom temom … ??? sport i fudbal u nas … sa afirmatvnim naslovima i tekstovima u i oko zvezde ( naravno i o partizanu sa vise negativnog od pozitivnog pisanja … jer jedini on nas jos u evropi predstavlja ), su odlicne zamene za virtualan dobar zivot u Srbiji , mislim na beograd .

    0
    0
    Odgovori
      • Nije samo lazov nego LUDAK do koske a nista nije bolji ni onaj PENZIONER,jer i on varnici na sve strane,covek nacisto izlapeo,skleroza ga okovala.

        0
        0
        Odgovori
    • Tolikog glupana jos nisam video. Ne ume covek jednu recenicu formulisati pa onda pise tu neke ne povezane pskovke . A ne konta da kad bi samo cutao , niko nebi ni znao koliko je ustvari glup

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter