11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ALARM U HUMSKOJ: Crno-beli ostaju bez osmorice igrača?

Objavljeno: 10.10.15 u 10:42

Kako stoje stvari, FK Partizan će na kraju sezone morati da počne sa ozbiljnim renoviranjem ekipe.

Razlog za takav scenario, koji se gotovo izvesno ne bi preterano svideo navijačima „Parnog valjka„, jeste činjenica bez ugovora u Humskoj u najskorijem periodu, od Nove godine ili od 1. juna, ostaju čak osmorica igrača.

Kako prenosi Sportski žurnal, možda i najalarmantnija situacije jeste oko ugovora Miloša Ostojića budući da štoper crno-belih u svojim rukama drži ugovor samo do Nove godine. Nakon 31. decembra on će postati slobodan igrač i njemu će biti omogućeno da, bez obeštećenja, napusti klub i potpiše ugovor sa bilo kojim klubom iz zemlje ili inostranstva.

Nije tajna da trener Zoran Milinković i bez njegovog eventualnog odlaska kuburi sa centralnim bekovima, a eventualni odlazak Ostojića samo bi upravi stvorio nove muke. A i ovako njihove muke nisu male.

Naime, narednog leta, tačnije od 1. jula, bez ugovora ostaju i kapiten Saša Ilić, najperspektivniji igrač srpskog fudbala Andrija Živković, bugarski reprezentativac Ivan Bandalovski, Nikola Ninković, ali i precrtani Predrag Luka

Takođe, Fabrisio Dornelas, koji u poslednje vreme igra sve bolje, moraće da se vrati u Atletiko Bragantino pošto mu ističe pozajmica. Isti slučaj je i sa Nikolom Lekovićem, startnim levim bekom u poslednje vreme, kome ističe pozajmica iz Gdanjska.

Za sada nema indicija kako će čelnici crno-belih rešiti ove probleme. Ukoliko do obnove saradnje ne dođe u skorije vreme, gotovo je izvesno da će mnogi igrači ovog leta spakovati kofere…

 

0
0

11 Komentara

  1. Katastrofa! Propašćemo bez Luke, Ostojića, Ninkovića, Lekovića… Ja pre vidim da će se osloboditi malo budžet iz kog primaju plate godinama za ništa… Sale svakako nije problem, ukoliko odluči da igra još. Dakle jedini problem je Andrija oko kog se ne pitamo, i Fabrisio koji je u zadnje vreme počeo dobro da igra… T

    0
    0
    Odgovori
  2. Zamena za Sashu Ilica moze da bude Mareselinjo iz Ludogoretsa. Njemu ugovor istice sledeceg leta. A sto se tice ostalih neka zavrnu rukave i pomuce se malo…

    0
    0
    Odgovori
  3. ..GOTOVO JE IZVESNO DA CE I OVA NAZADNA UPRAVA SPAKOVATI KOFERE NA LETO, SA ZAVRSNIM RACUNOM I BILANSOM „USPEHA“ , MADA, PO MOM MISLJENJU, ONI BI VEC SADA, A NAJKASNIJE U JANUARU TREBALI DA ODU, SA JASNO ISKAZANIM STANJEM NA ZIRO RACUNU KLUBA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter