1
Fudbal

TERORISTA MORINA SA ‘OVK’: Spremio sam iznenađenje za meč sa Srbijom (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.15 u 09:31

Albanski terorista Ismael Morina, čovek koji je u Beogradu oktbra prošle godine izazvao prekid kvalifikacionog meča Srbija – Albanija, najavio je da je za revanš susret ovih reprezentacija spremio „specijalno iznenađenje“.

Čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije su objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion. Međutim, on se pohvalio na društvenim mrežama da će 100 % biti prisutan na utakmici, a pokazao je kartu koja glasi na njegovo ime za ovaj meč.

Morina, je dodao da ima i „iznenađenje za premijera Srbije Aleksandra Vučića„, koji, ipak, još nije prelomio da će otputovati na susret. On je kazao da je spremio naočare za Vučića aludirajući na napad na premijera Srbije u Srebrenici.

Morina se pohvalio da je da je za svoje predstojeće akcije dobio „blagoslov“ od porodice Adema Jašarija, jednog od vođa i osnivača terorističke, takozvane „Oslobodilačke vojske Kosova“. Takođe, ponovo je u prvi plan istakao zastavu takozvane „Velike Albanije„, koju je dobio od porodice Jašari.

Utakmica u Beogradu odigrana u oktobru prošle godine prekinuta je nakon što je dron sa zastavom tzv.“Velike Albanije“ izazvao haos na tribinama, zbog kojih su na travi završili i navijači. 

Prema najavama oko 1.500 policajaca će biti raspoređeno na i oko stadiona u Elbasanu, koji se nalazi 50 kilometara južno od Tirane.

Potsetimo, premijer takozvane republike Kosovo* najavio je prisustvo na tribinama uz veliki stepen provokacije, a naši reprezentativci su takođe izneli svoje impresije pred meč.

FOTO: Crop
FOTO: Crop
FOTO: Crop
FOTO: Crop

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter