3
Fudbal

DOLIJAO TERORISTA: Morina pretio Vučiću, pa uhapšen sa srpskim pištoljem!

Objavljeno: 07.10.15 u 11:05

Albanska policija uhapsila je u centru Tirane, na ovim prostorima ozgloglašenog navijača, Ismaila Morinu i još tri njegova prijatelja.

 

Prema navodima albanske policije, prilikom rutinskog preteresa kod njega je pronađen pištolj srpske proizvodnje, marke „Zastava„.

Ismail Morina je uhapšen zajedno sa trojicom prijatelja na jednoj pumpi, pošto je pri pregledu njihovog vozila policija pronašla pištolj za koji niko od njih nije imao dozvolu, prenosi Kurir.

On je priveden dan pre utakmice fudbalskih selekcija dve države koja će se odigrati u Elbasanu, a na koju mu je zabranjen ulaz.

Ipak, on je objavio snimak na kom pokazuje kartu za meč sa oštampanim svojim imenom, uz reči da je “spremio iznenađenje za srpskog premijera Aleksandra Vučića“, koji će možda prisustvovati meču i ocenu da je premijer Srbije dobro prošao prilikom kamenovanja u Srebrenici.

0
0

3 Komentara

  1. E on mi je strasan terorisa 1,60m. 60kg. vidite mu facu klasicna neobrazovana zatupljena budala…. nek se moli bogu sto ga nismo dohvatili u Beogradu ali dolijace on kad tad…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter