0
Domaći fudbal

ZVEZDA JAČA KADAR: Crveno-beli posle Srnića na zimu vraćaju još jednog igrača!

Objavljeno: 06.10.15 u 11:11

Fudbaleri Crvene zvezde zauzeli su tron Superlige Srbije i uživaju ogromnu prednost od 12 bodova nad večitim rivalom, ekipom Partizana.

Tokom leta uprava kluba iz Ljutice Bogdana odradila je odličan posao, angažovala je mnoštvo igrača koje je trener Božović uigrao u sjajan kolektiv.

Ipak, kako navodi Sportski žurnal, posao, kada je reč o pojačanjima, u Ljutice Bogdana tokom leta nije kompletiran i već sada se radi na pravljenju spiskova potencijalnih pojačanja.

Kako stvari stoje, čelnici Crvene zvezde imaju nameru da na stadion „Rajko Mitić“ posle Slavoljuba Srnića vrate još jednog igrača kojeg su se ranije odrekli.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

Reč je, ponovo, o jednom od najboljih desnih bekova u Superligi i igraču Čukaričkog, Filipu Stojkoviću, momku koji je karijeru gradio na Marakani pre nego što je potpisao ugovor sa timom sa Banovog brda.

Kako navodi Žurnal,  posao oko povratka „Zvezdinog deteta“ biće kompletiran u decembarskim danima, kad se završi jesenji deo šampionata.

Stojković će do tog trenutka nastaviti da igra za Čukarički. Prema informacijama ovog lista, još ovog leta je uprava crveno-belih sa kolegama iz Čukaričkog počela pregovore oko ovog igrača i bilo je reči da on dođe u paketu sa Srnićem, ali tada do tog posla nije došlo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter