0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(NE)OZBILJNO: Crvena zvezda odlaže izbore!

Objavljeno: 06.10.15 u 15:13

Fudbalski klub Crvena zvezda trebala je 11. oktobra da održi predsedničke izbore, ali do toga, izgleda, ipak neće doći.

Kako piše ‘Blic, Upravni odbor FK Crvena zvezda će na večerašnjoj sednici u Ljutice Bogdana doneti odluku da odloži predsedničke izbore, najavljene za 11. oktobar, za najmanje mesec dana. Razlog za to je namera da se sve procedure predviđene aktima kluba maksimalno ispoštuju.

Naime, prethodnih dana se ‘šuškalo’ o tome da postoje mnoge nejasnoće vezane za izbore, kao i nepravilnosti zbog kojih se čak spremala i tužba ovom kolektivu.

Da će tako biti, pokazuje i to da su se svi učesnici predizborne kampanje, uključujući i potencijalne kandidate za novog predsednika kluba, složili da se izbori odlože za mesec dana, u kom periodu bi se svi mnogo bolje spremili za učešće na izborima, kao i prikupili relevantni podaci i akti za kandidaturu.

Na taj način, piše ‘Blic’, bile bi izbegnute nepravilnosti u radu, a Crvena zvezda bi nesmetano i sa maksimalnim kapacitetom nastavila sa radom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter