18
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Partizanu nisu dovoljna ni dva penala, Čukarički porazom ‘častio’ crno-bele za rođendan!

Objavljeno: 05.10.15 u 20:57

Čak dva jedanaesterca promašio je Partizan u porazu od Čukaričkog na svom stadionu rezultatom 1:0.

Prvi su pripretili domaći i to u trećem minutu kada je Stevanović centrirao sa boka, a na loptu su zakasnili Božinov i Brašanac. Gosti su u meč ušli prilično oštro, pošto su do desetog minuta napravili već pet faulova čime su prekidali i usporavali ionako slabo organizovane napade Partizana.

Narednu šansu imali su gosti, u 12. minutu Srnić je pobegao Vulićeviću na levoj strani i izašao sam ispred Živkovića, ali je šutirao za malo pored stative. Samo minut kasnije, Čukarički je u problemu, pošto je zbog povrede morao da izađe Li Adi, a zamenio ga je Lukas Pjasentin.

U 15. minutu, crno-beli su imali prvi šut u okvir gola, ali je udarac Božinova iz poluvoleja lako zaustavio Stevanović.

Kako je vreme odmicalo, gosti su se oslobađali i bili sve konkreteniji u napadu, a u 20. minutu imali su i drugu priliku. Petar Bojić je iskoristio grešku Ostojića, prevario za trenutak i Živkovića, ali se golman Partizana ponovo istakao i u poslednjem trenutku odbio loptu u korner.

Crno-beli su teško dolazili do prave igre, a u prvih pola sata gotovo da nisu imali ozbiljniju šansu, dok ni igra u odbrani nije bila obećavajuća.

Fudbaleri Čukaričkog su u 35. minutu došli do velikog vođstva golom rezerviste Lukasa Pjasentina koji je postigao efektan gol sa oko 30 metara.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan je krenuo mnogo življe u drugom poluvremenu, i to mu se isplatilo već u trećem minutu. Nakon velike prilike Miloša Ostojića glavom posle kornera, minut kasnije rezervista Ivan Šaponjić je oboren u šesnaestercu gostiju.

Sudija Milorad Mažić dosudio je jedanaesterac, a loptu je uzeo Petar Grbić koji je tek ušao u igru. Međutim, očajno je šutirao, visoko preko gola, pa je propala velika prilika da Partizan izjednači već na početku drugog dela igre.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan posle toga nije previše pretio, nastavila se jalova igra u napadu, a zvižduci sa tribina bili su sve glasniji. Tračak nade za domaće navijače ponovo se pojavio u 72. minutu kada je Tijago Galvao zbog simuliranja prekršaja dobio drugi žuti karton, a automatski i isključenje.

U 79. minutu ponovo je dosuđen jedanaesterac za Partizan i to opet nad mladim Ivanom Šaponjićem. I zaista neverovatno, ponovo je lopta otišla preko prečke, ovog puta posle šuta Stefana Babovića. Nervoza je bila vidljiva i na licu povređenog Saše Ilića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle novog promašaja sa 11 metara igrači Partizana gotovo da su izgubili svaku nadu da mogu makar do boda, na šta su navijači sa istočne i zapadne tribine reagovali novim prozivkama na račun uprave kluba. Humskom se orilo dobro poznato: ‘Uprava napolje’.

Partizan sada zaostaje ogromnih 12 bodova za Crvenom zvezdom, a predstojeća reprezentativna pauza doćiće im možda i u pravom trenutku da se konsoliduju redovi i ekipe trgne iz ‘superligaške’ letargije u koju je u prethodnih nekoliko kola upala.

Sa druge strane, igrači Čukaričkog su se na najbolji mogući način oprostili od Vladana Milojevića, trenera koji odlazi iz kluba posle ovog meča.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 12. kolo: 

Ponedeljak, 5. oktobar: 

Partizan – Čukarički 0:1 (0:1)
(Pjasentin 30)

petak, 2. oktobar:

Metalac – Javor 0:0

subota, 3. oktobar:

Vojvodina – OFK Beograd 1:0 (0:0)
(Ignjatijević 71 a.g.)

Novi Pazar – Radnički Niš 1:0 (0:0)
(Trtovac 66)

Rad – Borac Čačak 2:3 (2:1)
(Veselinović 8, Maras 43 – Knežević 30, 53 penal, Zorić 73 penal)

Spartak – Crvena zvezda 2:3 (1:2)
(Milić 6, Makarić 47 – Grujić 30, Katai 45, Jović 81)

Jagodina – Voždovac 0:0

Mladost – Radnik 0:0

[/stextbox]

 

0
0

18 Komentara

  1. I nezaboravimo, obavezno su svi penali koji se dosude u korist Udbaškog kluba Crvena Zvezda „školski primeri“ penala! Kao i dosuđeni i nedosuđeni ofsajdi u korist Udbaškog kluba Crvene Zvezde, a na štetu njenih protivnika u gol šansama. Naravno o isključenjima ili ne, ne treba ni razmišljati… Ovo je potrebno ponavljati kao mantru, pre spavanja, svako veče!!! … I još nešto, sve Zvezdaše pozdrvio kapiten Crvene Zvezde Ivan Gvozdenović, iz Tirane, da ne bude zabune, trener šiptarskog kluba (bio i igrač)!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mažić kada svira penal, on obavezno svira dva za isti tim, na istoj utakmici. Setimo se derbija za titulu, kada je Zvezdi trebao gol u gostima, pa joj je svirao dva penala i gle koincidencije, oba igrači Zvezde nisu iskoristili… Penal za Zvezdu, hoćemo penal za Zvezdu, penal za Zvezdu, hoćemo penal za Zvezdu!!! Ili ima onih sa pilećim pamćenjem?

    0
    0
    Odgovori
    • Samo sto su ti penali bili skolski primeri jedanaesteraca,za razliku od ovih smesnih protiv Cuke.Takodje pilece pamcenje ili nepoznavanje pravila fudbalske igre.

      0
      0
      Odgovori
  3. Cuka protiv fudbalskog saveza,sudijske organizacije i najveceg zla srpskog fudbala,znanjem i borbom protiv neznalica i prostitucije.

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je bruka imate li obraza mars MILINKOVICU I CELA UPRAVA IZ KLUBA….Unistili su kosarku sad i fudbalski klub ..Milinkovicu mars u tvoje selo

    0
    0
    Odgovori
    • Ludak se zavuko u misju rupu,kao i posle derbija,kad ga nije bilo 5 dana,dok nisu dobili bedni AZ.Sad mu je sigurno i mnogo hladno jer je pocetak Oktobra a citavih -12 u minusu.

      0
      0
      Odgovori
  5. Penale su sigurno sutirali Vucic i Covic,cim su promaseni a onaj ponovljeni Kokeza…jel vam i ovo SNS namestio,jel vas neko pokrao ili treba da protivnici pocnu autogolove da daju,kao na pocetku proslog prvenstva,kad ste bili prvi?Ajde da cujemo nekog idiota,ko ce opet da potegne politiku u svemu ovome.Vidite da nemaju pojma igraci,kvalitet se ne nazire ni od korova ili su mozda Grbic,Babovic i ostali vatrene pristalice SNS pa su morali da promase.Ajde sad da vidimo opravdanja i teorije zavere,koje su svojstvene samo bolesnim umovima iz Humske 1 i njihovim pristalicama.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ne,dva,nego tri penala jer je jedan grobarski sudija Mazic ponovio,samo da bi bili u igri i osvojili makar bod ali Cuka se neda i jos im je iskljucio igraca.Cuveni PARTIZANESTERAC je ponovo na sceni,pokusavaju svim silama da ga proguraju do drugog mesta ali ne ide,nema se kvalitet.Protiv Vozdovca je bilo najsramnije sudjenje u ovom prvenstvu a evo i sada se ponavlja,Mazicu bruko.

    0
    0
    Odgovori
  7. Milinkoviću teraj se iz našeg Partizana. Poniženi smo i izgubljeni . Izgubili smo titulu još ni prvi deo prvenstva nije prošaoč Ti si najgori i najružniji lik u našem fudbalu .Spamota za Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ahahahaha. …Vučić odbranio 2 penala, Čović ga zavukao ahahahaha h. … crveni karton…… lol purgeri…… komendija…hhahaha

    0
    0
    Odgovori
  9. Bravo za Kizu kiksera,bravo za naprednu upravu,bravo za Zivka koga komotno mozemo zvati Eurogol.Koji mu je ovo po redu sa 30 metara?.Samo opusteno,trenutno smo peti na tabeli,boricemo se za plej off i to je nesto.Bar ce sad vazura i Vucela imati izgovor sto smo izgubili,jer ljudi promasili smo dva penala,dok isramnu igru niko nece ni spominjati,bice opet igraci krivi,ali ne i trener koji ne zna da ih motivise i fizicki pripremi.Ako i posle ovog Milinkovic ne podnese ostavku onda taj covek stvarno nema obraza.12 utakmica 6 kikseva.Ne da je najgori trener,vec ce to mesto ako ne da ostavku ubedljivo da zacementira za sva vremena.
    Bitno je da napredna uprava ima poverenja u trenera,a i ne treba nam vise sok terapija,imali smo ih samo 6 ove sumorne jeseni.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne preturuj,kojih 6 kikseva…to je samo realan odnos snaga u nasem prvenstvu.Ja sam vam pisao jos pre dva meseca da su Vosa,Cuka i pogotovo Zvezda,mnogo kvalitetnije ekipe od partizana i da on treba da se bori za to 4.mesto sa sebi ravnim ekipama.Imate mnogo vise bodova nego sto ste zasluzili jer su vas Metalac i Borac pustili,to svi znaju,kao i sramna sudjenja protiv Vozdovca,Jagodine i Spartaka…preracunajte koliko bi sada imali da se ne bavite kriminalnim radnjama.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter