25
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Brutalne i sramne uvrede isprovocirale Stefana Babovića!

Objavljeno: 05.10.15 u 23:45

Tema večeri u ‘fudbalskoj Srbiji’ je sraman potez Stefana Babovića, ali izgleda da je još sramnije bilo ponašanje navijača sa ‘zapada’.

Partizan je igrao veoma loše, Stefan Babović je promašio jedanaesterac u 80. minutu, i poraz je bio neminovan. To je potpuno razljutilo navijače crno-belih, posebno one na zapadnoj tribini, redovne kritičare Partizanovog zamenika kapitena.

Pristalice šampiona Srbije su tokom celog meča vređale Babovića, a sve je eskaliralo po završetku meča kada su uvrede postale najžešće. Naime, kako prenose ‘Novosti’, jedan navijač sa zapadne tribine stadiona je Babovića uvredio rečima:

– Oteli su ti oca, daće Bog da ti otmu i sina!

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

To je potpuno razljutilo veznog igrača crno-belih zbog čega je poleteo ka dom delu stadiona, ali je veći sukob sprečio Babovićev veliki prijatelj Petar Grbić. Nakon toga je nastala, sada već čuvena slika, na kojoj Stefan Babović pokazuje srednji prst ka tom delu stadiona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Evo šta je posle meča rekao trener Zoran Milinković, ali i trener Čukaričkog Vladan Milojević.

0
0

25 Komentara

  1. TI KOJI DOLAZE NA STADION SAMO DA BI VREDJALI NETREBA DA DOLAZE.AKO MISLE DA TIME STO SU KUPILI KARTU MOGU DA VREDJAJU VARAJU SE.DOBRODOSLI SU SAMO ONI KOJI NAVIJAJU ZA PARTIZAN U POBEDI I PORAZU.NAPRED PARTIZAN

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj Babovic moze da se zalaze koliko god hoce i da daje sve od sebe on decko nije talentovan za fudbal. Dzabe vidi se da je skolovan fudbaler, ali decko nema osecaj za kretanje i pregled igre standardno pravi potez vise i usporava akcije tehnicki je cista O. Partizanu ne trebaju igraci koji ce samo da ginu, vec fudbaleri koji znaju da igraju.

    0
    0
    Odgovori
  3. pa čemu se čudimo plačeni navijači nije ni čudo da stadioni zjape prazni ko će da dođe kad stoka određuje.a i zna vrabac da partizan nesme da osvoji titulu.politika je jača nije ni čudo što nedaju privatizaciju.koji debili neko da vređa dete aj vređati njega ali decu i porodicu dirati je svetogrđe

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo sto ovaj prica nema veze sa istinom,niko mu nije spomenuo dete,vec je ovo izmislio opravdavajuci svoje seljacke poteze.Vrlo on dobro zna sta mu je dobaceno sa tribina i ima itekako veze sa njegovim losim igrama.Odvojis vreme i novac odes na utakmicu a ovaj gore fudbalski antitalenat i manijak ti pruza srednji prst.Dok ovakvi igraju u Partizanu ni jedan jedini navijac ne treba da ode na stadion.

    0
    0
    Odgovori
  5. Gospodine Di kanio Stefan Babović navija za partiizan,i otac mu je navijao i stric mu navija:ako nisi znao on je poreklom iz crne gore -Berana a odatle partizan ima dosta navijača.što se tice istoka i zapada i provokacija to su sve m…nje koje kući nesmeju da os žena se jave pa dođu malo na utakmicu,a to ko je čiji zet nema veze sa sportom već sa ljubavlju.i na kraju ako si tako veliki grobar potpisuj se sa imenom neke nase legende ane sa itailjaskim fašistom

    0
    0
    Odgovori
    • Gospodine Gorane, nađite slobodno na internetu njegovu sliku kad je bio mali kad se slikao sa trifunovićem i tomasevićem… A setite se samo kad je bila priča da treba da preko džajke potpiše sa onaj klub… Da nije bilo cigana, on bi potpisao za njih. Da je on toliki ‘grobar’ on bi to na keca demantovao. Pozdrav.

      0
      0
      Odgovori
      • Sto se tiče slike pa i Ćoki ima sliku sa navijačima partizana pa nije na svu sreću naš,a što se tiče stefana njegova jedina nesreća je sto je sin Milije Babovića i on je grobar od glave do pete jer ga znam lično,priča sa Lalatom i kafom sa njim je potekla od jednog bivšeg člana uprave koji je bio protiv njegovog dolaska a taj čovek je oterao Stanojevića.U nasoj istoriji imali smo i lošijih fudbalera pa nisu ovako prozivani i provocirani.Siguran sam da se protiv njega vodi organizovana kampanja jer nemoguće je da mu se zviždi pri prvom kontaktu sa loptom.Pozdrav

        0
        0
        Odgovori
  6. Nego šta su ovi na Jugu nego plaćenici? Samo se raspitajte za koga je babović navijao kad je bio mali? Ko mu je zet? Sa kim se ljubi? Ne idem na taj Jug na kojem sam odrastao ceć 5 godina, a evo već 20 godina idem na utakmice. Isti ti ‘navijači’ su terali tog istog Babovića u Hamburg-ere… Eto skoro sam čuo da sad jure i onog lika što je podigao onaj transparent protiv Az-a… Plaćenici jure dečka i ne daju mu da dođe na stadion? Kakvo je bre vreme došlo? Da jedan igrač određuje ko sme da dolazi na stadion? Jesmo li mi to postali cigani da mora da vlada jednoumlje? Ko ne misli kao vrh tribine, da se protera, prebije, itd? Sramota. Posle sinoćnje utakmice sam spalio sezonsku i stadion me neće duže vreme videti. Da neko ko je rođen kad su neki ljudi krenuli na utakmice, psuje majku ped**sku i da se zaleće… Sramota.

    0
    0
    Odgovori
  7. Pravi kapitenski pozdrav za navijace, koji u ovakvoj teskoj ekonomskoj situaciji,odvajaju i poslednji dinar, da bi dali podrsku FK.!!

    Ali sta da se radi?? Kakava uprava i trener,takav i kapiten!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Nismo mi normalni navijaci placenici placenici su nasi dragi ex zvezdini navijaci kako vam nije sramota da vredjate dete slepci jadni babinjo daje sve od sebe .

    0
    0
    Odgovori
  9. Kad bih se ostali igraci bar malo ugledali na Stefana gde bi nam bio kraj,…Covek gine za Partizan do zadnje kapi znoja i svaka mu cast,sta je Bozinov,Saponjic,Ninkovic,… sve promasio pa niko ni a da kaze placenici obicni sramota da bude svakog ko ista ruzno kaze za Babovica,bolje oterajte Vucelica Popovica i Vazuru Beogradjani moji placeni,nece vam doci ni 60 gledalaca nastavite li i dalje da cutite,ni jug nije odavno ono sto je bio,…kraj

    0
    0
    Odgovori
    • Da bi Božinov davao golove treba srednji red (Babović) da mu daje lopte. Kada odbrana da loptu Baboviću svi jurnu napred, a on je primi pa stane pa se okrene prema odbrani, ako im ne vrati nazad loptu onda sledi dribling ili pogrešno dodavanje. Za to vreme odbrana protivnika se vratila i sve rupe zatvorila. Ako već nije izgubio loptu onda je tek dodaje Božinovu na kome već jaše 2-3 protivnička igrača. A Milinković umesto da ubaci Šaponjića da ima slobodu jer Božinov nosi 2-3 igrača on vadi Božinova i ubacuje dete jer zaboga neće valjda Partizan igrati sa dva špica.

      0
      0
      Odgovori
  10. Svi Vi kojiga podržavate ste plaćenici sa juga. Ako nas nekoliko hiljada traži da ide da je grobar i da ima stida i on i onaj što nepere kosu bi sami otišli.Sada neka gledaju prazne tibine i Vas plaćenike na jugu.

    0
    0
    Odgovori
  11. Podrska za babovica stoka za zapada nema pravo da mu vredja sina neke stoke imaju velike probleme mentalne a neki nemaju onu stvar da iskale bes pa isteravaju na tribinama naravno ima ih vise sramota sto mu majmun vice za sina sigurno mu ona stvar neradi pa moze to da kaze Za tudje dede
    Stefanu svaka cast na zelaganju do sad i ako tako nastavi pokazace da je veci grobar od tog smrada

    0
    0
    Odgovori
  12. Druze ne treba nama golman koji ce da nas spasava u jednoj utakmici a da u drugoj primi gol kroz usi, on je kriv za gol jer je bila po sredini gola i prosla mu kroz ruke to je moje misljenje. A posto se secas utakmice u Nemackoj moras da se setis da je Babovic bio jedan od boljih igraca u timu i da je namestio prvi gol i Bozinovu kad je omasio cist zicer. Nama treba golman koji je standardan a to sto je on imao nekoliko teskih intervencija pa on stoji na golu mora valjda nesto i da odbrani….

    0
    0
    Odgovori
  13. Taj isti golman je u Nemackoj spasio 5 gola i tad nista, danas primio gol i svi ga pljuju. A ovaj cupavac nije ni za Teleoptik, ako je stvarno toliki Grobar nek se povuce iz Partizan i da nas pojaca.

    0
    0
    Odgovori
  14. @igor Sta je golman kriv majke ti? ne podrzavam ovakve navijace ali oni makar dolaze na manje utakmice,sramota za 70godina kluba a saka jada na stadionu..

    0
    0
    Odgovori
  15. Mene samo zanima kako ovakve navijace nije sramota pljuju igraca koji nije kriv uopste trener je kriv zato sto on bira sastav. Po meni licno Babovic je odigrao lose ali naseg golmana koji prima Gol kroz usi necu da komentarisem…. A ovakve navijace treba udaljiti sa stadiona jer pominjanje tudje dece i porodice nije uredu, meni kad bi pomenuo porodicu kicmu bi mu iskrsio….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter