8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEMI ZA MILINKOVIĆA: Čak pet prvotimaca ne može na duel Čukaričkom (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.15 u 13:46

U najavi meča protiv Čukaričkog, koji će biti u okviru 12. kola Superlige Srbije odigran u ponedeljak od 19 sati trener Partizana Zoran Milinković otkrio je da verovatno neće moći da računa na čak pet prvotimaca.

Naime, pored Abubakara, Balažica i Jevtovića koji su zaradili povrede u četvrtak u meču protiv Augzburga neizvesni su još i Saša Ilić koji već neko vreme ima problem sa povredom, kao i Miroslav Vulićević koji je imao temperaturu prethodnih nekoliko dana.

– Imamo resprekt prema Čukaričkom, ali gledamo samo sebe i uprkos svemu pokušaćemo da zabeležimo pobedu, rekao je Milinković.


(Izvor: Youtube/Voja Radojevic)

Uz utakmicu manje crno-beli imaju čak 12 bodova manje od Crvene zvezde koja je prva na tabeli odnosno dva manje od Javora koji je na drugoj poziciji i poen deficita u odnosu na Borac iz Čačka.

0
0

8 Komentara

  1. Što ne kažete da se u stvari plašite Čuke i da je zapravo to razlog odlaganja utakmice. Da se bar neko oporavi… Čuj, zakazali utakmicu u 13h za nedelju, kako bi osigurali odlaganje zbog pravila 72h od prethodne utakmice. Pa lepo su mogli da zakažu za nedelju veče. Da li će i u ponedeljak igrati u 13h? Naravno da neće. E zbog toga je sve ovo neregularno, više nego poništen gol Voždovca, sumnjiv penal, iz 2 u 1… Nisu ni drugi timovi cvećke, ali ovo je neregularno, bahato i bezobrazno. A to se toleriše GODINAMA…

    0
    0
    Odgovori
  2. Cuka je kvalitetniji tim i nema sta da se trazi protiv njih,cak i da ste kompletni.Bod vam je premija i maksimum,osim ako ne kupite sudije kao protiv Vozdovca.

    0
    0
    Odgovori
      • Valjda je djon obraz,kad se posle utakmice sa Vozdovcem javis da komentarises bilo koju tekmu do kraja prvenstva.Takva kradja je nevidjena u ovom prvenstvu i nece se ni videti,najverovatnije.Takodje,taj isti Spartak ste dobili u 95.min.a igrali bi dok ne date gol,makar do jutra.Zvezda protiv Spartaka je dobila zasluzeno i regularno i neka neko kaze sta je bilo sporno na toj tekmi,pod uslovom da se razume u fudbal i da nije sutirao loptu samo u vrticu,skoli,iza zgrade ili na livadi.

        0
        0
        Odgovori
  3. Zasto svi mrzite Babovica?Decko igra dobro, konstantno je jedan od najboljih igraca na terenu, najvise trci, najvise se trudi, dobro cuva loptu, asistira sta vise hocete?Ima dosta losijih od njega a vi zapeli Babovic pa Babovic.

    0
    0
    Odgovori
    • Babovic nesme da se povredi
      Ok moak nije simpatican ali tu je kod skoro svakog gola najvise ima asistencija u istoriji partizana protiv zvezde statistike kazu da ove sezone najvise trci na terenu i pored pljuvanja nasih vodja navijaca ( bivsih vodja zvezdinih) on se ipak trudi sot nebi svako ni mogao ni hteo .

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter