5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAVADILI SE: U Humskoj čekaju telegram iz Vlade

Objavljeno: 03.10.15 u 08:58

Već je postalo ustaljeno da čelnici države sportske uspehe reprezentacija ili timova na svetskoj ili evropskoj sceni isprate čestitkom na adresu pobednika, ali ovog puta ona je izostala.

Naime, predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je fudbalerima Partizana nakon trijumfa protiv AZ Alkmara u prvoj rundi Lige Evrope, ali sličan telegram je izostao posle pobede crno-beloh protiv Augzburga u Nemačkoj.

Trener Partizana Zoran Milinković ima razumevanja za Premijera, ali ističe da su u Humsku ipak stigle brojne čestitke.

– Sigurno ima preča posla. Puno mi je srce što izuzetno dobro predstavljamo svoju zemlju na evropskoj sceni i što iz utakmice u utakmicu podižemo ugled srpskog fudbala. Drago mi je što smo naše ljude iz Nemačke i Austrije učinili srećnima, posle pobede nad Augzburgom osećali su se ponosno. Čestitke stižu iz svih krajeva Evrope, rekao je Milinković za Sportski žurnal.

Šta o problemu sa stadionom u Humskoj i eventualnoj izgradnji novog kaže Žarko Zečević, bivši generalni sekretar kluba pročitajte OVDE, a koji fudbaler Partizana je pre meča prognozirao i pogodio tačan rezultat meča sa Augzburgom saznajte klikom OVDE.

0
0

5 Komentara

  1. Koliko je bizarna situacija?

    To malo naroda Srba što ima vezali se za klub čije ime je Partizan. Šta su uradili za kratko vreme Partizani…

    Turci i Hrvati za zvezdu crvenu oduvek.

    I sad vodje sa severa vode državu i Partizan. Sve kao i ranije. Samo je narod uvek bio slep.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa mali fića bi dobio dobre batine od majke angele.

    Tukli srbi nemce u sred nemačke…

    Posle crvenog se očekivao penal.

    Ali pošto je bilo neplanirano, sad će pripreme.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vlada je vec poslala Milosa Vazuru da vodi klub.A rezultate ste videli,najlosiji start Partizana u prvenstvu u poslednjih ne znam koliko godina.

    0
    0
    Odgovori
  4. Gospodaru Vučiću treba obezbediti kardiologa kada Partizan igra evropu da mu čuka neotkaže od tuge. I pored svih mina koje potura raznim partizanovim klubovima Partizan opstaje jer ima boga. Njemu neka je na pomoći. Kad tad će ispaštati grhe.

    0
    0
    Odgovori
  5. „vladi“ bi vise odgovarao telegram saucesca, kao i mi njima, ali u suprotnom smeru da im posaljemo… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter