20
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ O TUŽBI ‘KOMŠIJA’: Mi igramo Evropu, a Zvezda na vašaru!

Objavljeno: 02.10.15 u 09:30

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić na svoj način je odgovorio Zvezdi na temu „sumnjivih utakmica“.

On je na najavu Crvene zvezde da će tužiti Partizan zbog kršenja člana 64 pravilnika Superlige Srbije rekao sledeće:

– Ništa nije slučajno. Za razliku od tih što nas optužuju, Partizan igra Evropu, to je nešto za šta oni ne znaju baš dugo – rekao je Vučelić za Sportski Žurnal, a onda dodao:

– Voleo bih da znam, za šta se to Spartak čuvao, verovatno za neki vašar, igraju jednom nedeljno, a uz to ih niko i ne gleda. Da je sreće klubovi kao što su pomenuti odavno ne bi igrali Super ligu zbog svega što su ranije radili i nastavljaju danas. Što se tiče Crvene zvezde ne mora da diže glas previše, jer i kada igramo sa drugim timom, za nas igraju reprezentativci. Mislim da sam dovoljno time rekao.

Partizan je sinoć sa 3:1 savladao Augsburg, Sandra Partizan je potkačila Delije, a trijumf su zajedno proslavili fudbaleri i navijači „parnog valjka“.

0
0

20 Komentara

  1. JESTE za hvalu kad se igra evropa ali je i za hvalu sto ste komsije evropskog sampiona.Ni to nije malo.Kad vas pitaju u ntoj evropi ko ste a vi im recite ponosno MI SMO KOMSIJE ZVEZDE EEEEJ!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste ne krijem da gledam partizan u Evropi, i falim te boze nakon 1o godina i vi da pobedite nekoga ….
    Znate kako se kaze NEKOME SAAAANNN a NEKOME JAVA !!!!!

    PSSSSSSSSS!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Vucelicu klosaru propali pa vi ni na tom kako ti kazes vasaru ne mozete nikog posteno pobjediti ! Ako je vasar liga sto ste krali tolike godine ??

    0
    0
    Odgovori
  4. Vucelicu posaljite snimak utakmice OFK zvezda u UEFA, posaljite dokaze o politizovanju fudbala (zvezda – premijer), a najnovije slanje aviona VLADE po Bozovica, posaljite dokaze o mutljavini FSS i zvezde oko licenci i registrovanja igraca i pored neizimirivanja obaveza i dugova. Ako to ne uradite, a verovatno necete, vi ste zaista uprava koju je doveo AV. U svakom slucaju necemo na stadion dok su u upravi Vazura, Popovic i kompanija. Evropa je nesto drugo.

    0
    0
    Odgovori
  5. PARTIZAN IGRA U EVROPI MNOGO LAKSE, STO JE SASVIM RAZUMLJIVO, KADA SE ZNA KAKAV PRITISAK TRPI CELO SPORTSKO DRUSTVO OD TRENUTNIH ORGANA I SOTONA I JUDA SRBIJE, ZATO POD HITNO * INTERNACIONALIZACIJA* SRPSKOG SPORTA !!! A STO SE CERGARA TICE, NORMALNO I SASVIM PRIRODNO JE DA PO VASARIMA SETAJU „MECKU“, ZA DRUGO I NISU, OSIM DEPONIJA IZ KRUGA FABRIKANTA IM IZ ZELEZNIKA !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. vucelicu, nemoj tako … drzava odnosno sadasnja vlast je toliko uradila…SVE STO SE OD MEDIJA BAVI SPORTOM, MORA zvezdu DA FAFORIZUJE : telekom-sport arena sve o sportu pocinje sa „moja zvezda“ . TV-stanice, radio programi , stampa .. .ma svi… vlast resila :da u medijskom ratu protiv SDP i njegovih klubova a pogotovo u dva najvaznija sporta : kosarci i fudbalu odnese pobedu … van terena. sve medije je stavila u funkciju PREZADUZENOG – TRULOG sdcz i njenih klubova . u kosarci su trenutno uspeli (do novih izbora, gde srbi uvek moraju da glasaju protiv nekoga…nikad za nekoga…ovaj put ce to biti predesnik zvezde u senci ..) u fudbalu na svaki nacin pokusavaju … ubacise i svoje ljude-trojanske konje u upravi ( mozda si i ti jedan od njih … vazura 100% jeste ). ko vise ista moze da poveruje da sto iz SDP i njegovih klubova izlazi u javnost je dobronareno za partizan … evo uzmimo samo ovo u poslednjoj nedelji : dok partizan kao jedini predstavnik Srbije u evropi cuva fudbalsku cast…svi mediji 10 puta vise vremena i prostora posvetise bljuvotinjama od ljudi (sumnjive proslosti i sadasnjosti) iz zvezde u odnosu na znacaj sinocne utakmice … dok je ovako…u Srbiji , ako ti-vucelicu i uprava partizana od UEFE NE zatrazite zastitu srpskog fudbala , smatracemo da ste deo te ZAVERE . smanjite saopstenja i izjave za medije i obratite se UEFI.

    0
    0
    Odgovori
  7. Predsednik kluba Pedja Mijatović

    Idealan tim Partizana za finale LŠ,
    koji bi tukao sve redom i igrao protiv Barse u finalu LS za sve zaljubljenike fudbala

    Zdrav Partizan Sponzori jaki i skupe karte

    Predsednik kluba Pedja Mijatović

    Treneri Drulović, Djukić, Jokanović,

    Golmani: Stojkovic, Lukac

    Odbrana: Nastasić, Savić, Vulićević, Ivanov

    Vezni igrači: Brašanac, Ilić Saša, Ljajić Adem, Moreira Almami, Tošić Zoran, Markovic Lazar

    Napadači: Cleo,Jovetić Stevan, Aleksandar Mitrović, Živković, Šaponjić

    Prodaja posle 5 sezona prihodi veliki 1 igrac 30-50 mil a ne 2 mil eur.

    Ovako decenijska rasprodaja po sistemu poklanjanju bisere mlade, lova u partiju,
    namerna kupovina u talu staro nepotrebno. Svaki mec se igra sa 7 umesto 11 igraca

    Jak Partizan i osvajač Evrope od 1955, 1966 do danas… Oterane bebe najjaci tim sveta.
    Prostor do 1976 zna se za koga.
    Generacija 1988-1992 je posebna priča.
    Minimum 7 naslova prvaka

    Zato proteruju od 1966 najjace igrace sveta, rasprodaju sve, terju najbolju struku i gase najvećeg izvoznika u Evropi i svetu.

    Od prihoda 100 mil eur, do gubitka 14 mil eur…namerno gasenje kluba

    Isto košarka sa Željkom Obradovićem, Djordjevićem, vujosevicem tri klupe igrača
    Osvajanje F4 dominacija nad Realom, Barsom

    Vaterpolo umesto 7 , 20 naslova prvaka
    Vujasinović i juniorski i seniorski prvaci sveta

    Nisu svi oni slučajno van Srbije…

    Uprava i politika napolje

    0
    0
    Odgovori
  8. Koliko je ovaj smesan,jel cuje sebe samo to se pitam….gde je bio posle derbija da komentarise u misju rupu….tako da svaki komentar je suvisan,a oni igraju na vasaru kao pod sator jedva da ih gleda 300 ljudi…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter