2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRILIKA ZA DELIJE: Vered i Donald na druženju s navijačima

Objavljeno: 01.10.15 u 09:44

FK Crvena zvezda nastavlja svoju akciju druženja sa navjačima u kojoj će fanovi ovog kluba moći da dođu do privatne kolekcije potpsianih fotografija voljenog kluba.

Prethodnog četvrtka, Luis Ibanjez i Hugo Vieira su imali pune ruke posla, jer se zaista veliki broj navijača pojavio kako bi od fudbalera dobio posvećenu timsku fotografiju.

Naravno, veliki broj ljudi je iskoristio i priliku za slikanje sa svojim ljubimcima, a Hugo i Luis su strpljivo čekali da i poslednji posetilac dođe do svoje fotografije.

Ove nedelje, tačnije u četvrtak, 1. oktobra u 13 časova, gosti u Red Star šopu biće Mičel Donald i Idan Vered.

Njih dvojica će takođe potpisivati novu timsku fotografiju, pa će to biti sjajna prilika za sve ljude koji nisu uspeli da svoj potpisani primerak nabave prethodne nedelje, to učine sutra.

Kao i prethodne nedelje, potpisana fotografija će predstavljati vaučer koji svaki posetilac može da iskoristi i ostvari 20% popusta na bilo koji dres. Osim 20% popusta, svaki donosilac vaučera dobija na poklon i gratis štampu (broj po izboru, prezime, ime ili nadimak po izboru).

Vaučer će važiti samo uz potpis Donalda i Vereda, i to isključivo u prodavnici na stadinu „Rajko Mitić„, sve do kraja radnog vremena ove prodavnice (19 časova).

Jedan vaučer moguće je iskoristiti samo jednom. Događaj startuje od 13 časova u Red Star šopu.

0
0

2 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Znaci JOS JEDNA LAZ I PREVARA, sto se VAUCERA TICE, SVAKI CE BITI NE-VAZECI, POSTO OVA DVA FABRIKANTOVA SEKUNDARCA, NISU U STANJU DA SE POTPISU, jedino, AKO IM NEKO NE DONESE „SHTAMBILJ“ ZA – PRST -PALAC..!!!.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne mozes ti da prvi ne odgovoris pa to ti je…izgleda ti je na hotsport-u samo ZVEZDA …prati malo tvoj mali klubić

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter