5
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Partizan dao tri gola, ima šest bodova i odoleo sa igračem manje! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.15 u 21:00

U drugom kolu Lige Evrope, u grupi L, u Auzburgu, Partizan je slavio sa 3:1 (1:0) i sa maksimalnih šest bodova prvi je na tabeli. 

Partizan je u Nemačku došao da se bori za drugu pobedu u grupi, ali i da igra protiv loše tradicije. Izgubio je prethodnih sedam uzastopnih duela sa nemačkim ekipama, ali ne i osmi. Tradicija postoji da bi se rušila, a trijumf je čekan 30 godina.

 Domačin je imao nešto bolje šanse u prvom poluvremenu, Bobadilja je pripretio nekoliko puta, ali su crno-bwli od dve dobre šanse iskoristili jednu i na odmor otišli sa minumalnom prednošću. Treba reći i da se povredio Abubakar, a zamenio ga je Božinov.

Stevanović je imao dobru šansu u 15. minutu, a gosti su poveli 16 minuta kasnije. U 31. minutu maestralno je akciju završio Andrija Živković:

Izvor: YouTube, Magic Strike

u drugom poluvremenu Balažica je zamenio Ostojić, domaćin je načinio dvostruku izmenu. Napadao je, odlično je branio Živko Živković, a onda i udvostručio prednost.

Đi je postigao autogol u 53. minutu. taj rezultat bio je na snazi samo pet minutu, pošto je Bobadilja konačno uspeo da realizuje jednu od mnogobrojnih šansi. 

Ponovo je za samo pet minuta pao novi gol, a strelac je ponovo bio Andrija Živković. Vratio je dav gola viška, a samo dva minuta kasnije Subić, koji je u prvom poluvremenu spasao svoj gol, dobija drugi žuti, odnosno crveni karton.

Izvor: YouTube, Cone G-mazz

Božinov je propustio sjajnu priliku u 66. minutu, a do kraja meča je branio i odbranio 3:1. Zamenio ga je Petrović.

 

Izvor: YouTube, Ciolan Paul

Crno-beli su se branil, pokazali karakter i osvojili šest bodova iz dva kola LE…

Augzburg – Partizan 1:3 (0:1)
Bobadilja 58-Živković 31, 62, Đi 53 autogol, 

Augzburg: Hic – Fulner (Maks 46), Kalsen-Braker (Trahovski 75), Hong, Verhag – Bajer – Đi, Altintop, Ja-Čeol – Matavž (Esvajn 46), Bobadilja

Partizan: Živković – Subić, Dornelas, Balažic (Ostojić 57), Vulićević – Jevtović, Brašanac – Babović, Stevanović, Živković – Umaru (Božinov 22, Petrović 66)

tabela 

0
0

5 Komentara

  1. Mogli ste manji naslov i da vest sklonute u ugao dole da niko ne vidi….a na naslovnicu sandru partizan?!? Stvarno vam treba zabraniti rad amateri

    0
    0
    Odgovori
  2. Narod gladuje, a država ulaže novac u propali treći po veličini Zagrebački klub. Doveli SNS u upravu i samo troše državne pare. Ali sve što je veštačko brzo prođe, kao u KK Hahahaha

    0
    0
    Odgovori
  3. Partizan ne čuva obraz Srbiji i nije glavna sportska vest ni danas na dan igranja u Evropi…

    FKP je osnivač KEŠ preteče lige šampiona

    Miloš Milutinović najbolji strelac KEŠ

    Bez Mesija je fudbal tropa.

    To se jasno vidi Nekad Bobek, Čigra Miloš, Puškaš, Di Stefano, Galić, Vasović, Džordž Best,..

    Onda Maradona

    Idealan tim Partizana za Evropu koji bi tukao sve i igrao protiv Barse u finalu za sve zaljubljenike fudbala

    Zdrav Partizan Predsednik kluba Pedja Mijatović Treneri Paunović, Drulović, Djukić, Jokanović Golmani: Stojkovic, Lukac Odbrana: Nastasić, Savić, Vulićević Vezni igrači: Brašanac, Ilić Saša, Ljajić Adem, Moreira Almami, Tošić Zoran, Jojić, Markovic Lazar Napadači: Cleo,Jovetić Stevan,Aleksandar Mitrović, Živković, Šaponjić

    Jak Partizan i osvajač Evrope od 1955, 1966 do danas…
    Min 7 naslova.

    Zato proteruju, od 1966, rasprodaju gase najvećeg izvoznika u Evropi i svetu.

    Generacija 1988-1992….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter