2
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

GOSPODSKI: Augzburg misli na sve, evo šta su sve spremili za goste iz Beograda (FOTO)

Objavljeno: 01.10.15 u 16:57

Uprkos strahu pojedinih nemačkih medija od navijača Partizana uoči večerašnjeg meča protiv Augzburga domaćin se potrudio da gosti budu ugošćeni na dostojanstven način i tako pokušao da predupredi eventualne incidente na kojima potenciraju sredstva javnog informisanja.

Naime, pored table ispred sektora na kojem će biti smešteno oko hiljadu navjača srpskog šampiona, a na kojoj je na srpskom latiničnim pismom napisana poruka dobrodošlice, Augzburg je i na svom Fejsbuk profilu pozdravio goste iz Srbije na našem i nemačkom jeziku.

FC Augsburg želi srdačnu dobrodošlicu gostima iz Beograda! Radujemo se napetoj, fer i prijateljskoj utakmici u našoj Areni. Za naše prijatelje iz FK Partizan Beograd smo pripremili posebno izdanje stadionskih novina za ovu utakmicu sa delom sadržaja i na srpskom jeziku, a navijače Partizana ćemo na stadionu pozdraviti himnom FK Partizan.

Potrudimo se da prva utakmica Evropske lige u Augsburgu bude svima nezaboravan doživljaj, napisali su Nemci na svojoj stranici na fejsbuku.

FOTO: FC Augsburg/Printscreen
FOTO: FC Augsburg/Printscreen

Znate li zbog čega Partizan u sredu uveče nije odradio planirani trening na WWK Areni?

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter