2
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

PUT POD NOGE: Delegacija Partizana otputovala u Nemačku (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.15 u 10:08

Ekspedicija crno-belih odletela je jutros sa aerodroma Nikola Tesla put Minhena čarter letom ,“Er Srbije’’, a odatle će autobusom do obližnjeg Augzburga, udaljenog oko 70 km.

Trener Milinković je na put u Bavarsku poveo 20 igrača:

– Golmani: Živković Živko, Kljajić;

– Odbrana: Fabrisio, Balažic, Petrović Nemanja, Vulićević, Subić, Ostojić;

– Vezni red: Ilić, Trujić, Jevtović, Babović, Brašanac, Živković Andrija, Lukić, Stevanović, Grbić;

– Napad: Božinov, Abubakar, Šaponjić. 

(youtube: Voja Radojevic)

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj trener je iskompleksiran. Pred svaku važnu utakmicu on dobije želju za isticanjem svoje ličnosti i stručnosti.Stalno nešto eksperimentiše u nadi da će doneti nešto dobro.Nadam se da neće sada neuigranog grbića staviti umesto Živkovića ili Abua. Izbacio je iz tima Ninkovića baš kada je počeo da igra solidno, pa ga posle dva meseca stavio nespremnog da vadi kestenje iz vatre. Trujič je zaboravljen iako je spasavao Partizan u zadnjim minutima meča.Sada se setio Grbića koji dugo nije ulazio u igru. Posle pola sezone Milinković nije ukapirao ni koji su mu igrači potrebni za koju utakmici, ni koje izmene i kada da izvrši, a nema ni koncepciju igre koja se pravi prema protivniku,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter