15
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PREOKRET: Stopirano dovođenje Partizanovog pojačanja!

Objavljeno: 29.09.15 u 20:08

Iako je utorak određen kao dan za dovođenje novog golmana Partizana, taj transfer je ‘probušen’ od strane rukovodstva kluba.

Mnogi navijači Partizana nezadovoljni su odbranama Živka Živkovića, iako je čuvar mreže crno-belih u nekoliko navrata spasavao klub gubitka bodova, kako na domaćoj, tako i na evropskoj sceni.

Očigledno su sličnog mišljenja bili i čelnici kluba koji su u nedelju dogovorili potpisivanje ugovora iskusnim golmanom Bojanom Šaranovim. Informacija je glasila da će utorak biti dan kada će potencijalno pojačanje Crvene zvezde ovog leta staviti paraf, međutim, do toga nije došlo.

Naime, kako piše ‘MocartSport’, a prenose ‘Novosti’, ‘veto’ na taj transfer stavio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji je stao u odbranu aktuelnog golmana Živka Živkovića i stopirao dolazak Šaranova.

Procenjeno je da je Živković kvalitetan golman, te da Partizanu u ovom momentu nije potrebna zamena na toj poziciji.

 

0
0

15 Komentara

  1. Upravu je upravu golman ako se povredi to je 25% treba da razmisljamo o poziciji levog beka i tu nazad liniju malo da pojacamo. Zivkovic je dobar golman i iskusan samo sto je nama rupa u odbrani i treba dovesti igraca stopera ili levog beka ne moze zivkovic da brani svaki sut na gol ako se izostavi igrac i dodje 1na 1 sa njim, ne razmisljate pametno!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Očekujte uskoro povredu Živkovića, a onda će na mesto golmana da stane „Brašanac“… „Pravilno“ razmišljanje Upave kluba. U skladu sa postavljenim zadacima, pretpostavljenog, A.V. … Iskreno mislim da nisu svi SNS-ovci i da će biti burno, uskoro…

    0
    0
    Odgovori
  3. Naivni Srbi oduvek pa ih malo ugri a turci najviše.

    Nikad nisu ni otišli.

    AV je samo figura kao nekad bjeka, zeka, frizura i danas vazura zato se ne palite kao hepo kocke

    Zato je oterano 30 vrhunskih talenata i vrsnih stručnjaka a dovodjen grant, minković itd

    Crveni Crni i Žuti vlasnici Partizana, Srbije dana i noći

    0
    0
    Odgovori
  4. To nije problem. Bitno je da se personalizuje zahtev. Umesto UPRAVA NAPOLJE, skandira se VAZURA ODLAZI. Skandiraće ceo stadion, ali prvo Istok i Zapad… Leteće kao bela lala… Pa nije on Zečević, a i njega su oterali. VAZURA MARŠ IZ PARTIZANA!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa zecevica su terali zato sto nije hteo da placa reket,a i pitanje je da li je uopste i oteran. A ovoga cemo da oteramo kad ode onaj ko ga je tu i postavio…

      0
      0
      Odgovori
  5. Pa dobro. Vazura da podnese ostvku. ODMAH!!! Marš iz kluba Vazura!!! Od sada prvo se traži Vazurina ostavka!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ovaj Vazura je resen da unisti Partizan po svaku cenu, dok gazda ne bude potpuno zadovoljan. Cim njega sa nepunih 30 godina dovode na takvo mesto, a u zivotu nikada nista nije postigao, znao sam da se neka mutljavina sprema.

    0
    0
    Odgovori
  7. Ovi su resili da nas srozaju do kraja.Sta gmazura da proceni nema pojma o fudbalu jeste oni sve dogovore i samo preostane potpis i on onda kao proceni da nam ne treba.Sto nije intervenisao kad su se dogovarali kad smatra da nam ne treba drugi golman nego sad kad je sve gotovo?Ovo je strasno sta se radi ovo je demonstracija sile.

    0
    0
    Odgovori
    • Sultanov sluga na zadatku obezbedjivanja titule propalom klubu !!! Dok ih ne isteramo iz svetinje mozemo samo da sanjamo titulu !

      0
      0
      Odgovori
      • A kako mislis da ih oteramo,ko da ih otera kad je celo jug njihov i niko ne sme da pisne protiv pi**oustog?Navikavaj se,potrajace ovo…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter