7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET NA VRAČARU: Babović iz penala doneo prednost Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.15 u 17:37

Do potpunog preokreta u meču Voždovca i Partizana (1:2) došlo je u 72. minutu kada je Stefan Babović iskoristio penal koji je dosudio arbitar Jeremić posle prekršaja nad Abubakarom.

Koji minut ranije u petercu „zmajeva“ došlo je do duela u kojem je jedan defanzivac Voždovca povukao za rame Abubakara što je bilo dovoljno za sudiju da pokaže na belu tačku.


(Izvor: Youtube/Višekruna TV)

0
0

7 Komentara

  1. Zaista skandal! Trebalo je da prođe ne tako malo vremena dok su gledaoci i komentator uspijeli da dešifruju odluku sudije u tom trenutku, prvo niko nije znao šta je sudija svirao, a kad je bilo jasno da je u pitanju penal, nije bilo jasno zašto je sviran! Sinoć Damjanović iz Pazara, kod rezultata 0-0, prima loptu na grudi i otvara mu se put ka golu Zvezde a sudija svira nepostojeći ofsajd…I dalje ponavljam, Zvezda i Partizan su zlo našeg fudbala!

    0
    0
    Odgovori
  2. Preokret u režiji nečastivog lično!! Sramota fudbala! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU!! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter