0
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

MILOŠ MIHAJLOV: Pokušaćemo da iskoristimo lošu formu Partizana

Objavljeno: 27.09.15 u 11:29

Fudbaleri Voždovca danas od 16:00 sati na stadionu na Vračaru dočekuju aktuelnog šampiona Srbije, ekipu Partizana.

Bivši igrač crno-belih, Miloš Mihajlov, veruje da njegov sadašnji tim može da napravi probleme aktuelnom prvaku Srbije koji se nalazi u rezultatskoj krizi.

– Potrudićemo se da iskoristimo to što su crno-beli trenutno u nešto lošijoj formi, odnosno što im ne ide realizacija. Istovremeno, verujem da jednu od naših prednosti može da predstavlja i teren Obilića, na kojem ni Partizan ni Zvezda ne vole da igraju – rekao je Mihajlov, prenosi Sportski žurnal.

Ovaj defanzivac prošle sezone igrao je u istom klubu sa Stefanom Babovićem koji se potom vratio u Humsku ulicu. Mihajlov kaže da je dobro upoznat sa kvalitetom veziste crno-belih.

– Iz prve ruke znam Stefanove mogućnosti. I danas ga smatram jednim od najboljih, ako ne i najboljim vezistom Super lige. Sposoban je da meč reši u potezu, poseban motiv mu nikada nije potreban. Moraćemo da obratimo posebnu pažnju na njega, ali i na ostale igrače. Božinov je, recimo, svetska klasa – istakao je Mihajlov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter