4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Jedva čekamo pauzu da se odmorimo, Brašanac i Ilić neizvesni za Augzburg

Objavljeno: 27.09.15 u 19:33

Trener Partizana Zoran Milinković istakao je važnost pobede posle preokreta nad Voždovcem i istakao da će doneti mir pred naredne okršaje.

– Važna pobeda, videlo se pod kakvim smo pritiskom bili. Voždovac je dao gol iz prvog napada i posle je sve bilo teže. Uspeli da okrenemo i najvažnija su tri boda. Pobeda koliko-toliko donosi mir pred gostovanje Augzburgu u Ligi Evrope i Čukarički. Jedva čekamo pauzu da se maksimalno odmorimo. Sporne situacije ne mogu da komentarišem – rekao je Zoran Milinković.

On je objasnio zbog čega je napravio velike promene u sastavu i formaciji na ovom meču.

Brašanac je bio povređen kao i Saša Ilić, poznata je situacija sa Jevtovićem, pa se Glavčić našao u konkurenciji. Sale je dobio jak udarac u koleno i pod terapijom je. Ne zna se da li će biti spreman za Augzburg, kao ni Brašanac, sa kojim će jasnija situacija biti u ponedeljak i utorak – dodao je Milinković.

Partizan je posle preokreta u drugom poluvremenu savladao Voždovac sa 2:1, a i pored trijumfa ponovo je došlo do svađe između navijača i zamenika kapitena crno-belih Stefana Babovića.

0
0

4 Komentara

  1. Ovo je problem citavog srpskog fudbala, pauza za sta ti treba pauza, pripremi fizicki ekipu i ne razmisljaj o pauzi, pa ne igrate samo vi evropu i prvenstvo covece, samo trazi opravdanje za svoje neuspehe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter