8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALER VOŽDOVCA: Nadam se da će Partizan da osvoji titulu

Objavljeno: 27.09.15 u 10:10

Fudbaleri Partizana pokušaće danas od 16:00 sati da trijumfuju nad ekipom Voždovca i time se vrate na pobednički kolosek.

Štoper „Zmajeva“ i nekadašnji defanzivac Partizana, Marko Jovanović, izjavio je da se svim srcem nada da će „Parni valjak“ uspeti da odbrani šampionsku krunu u Superligi.

Ovaj fudbaler imao je velikih problema sa zdravljem zbog čega je morao da napravi dugu pauzu. Ipak, odmah nakon što je sanirao problem, usledio je novi.

– Na kraju poluvremena utakmice s Mladošću napravio sam pokret koji me je koštao povrede lože i preskakanja meča sa crno-belima. Emocije su pomešane – rekao je Marko Jovanović, prenosi Sportski žurnal.

– S jedne strane sam jako želeo da izađem na teren, s druge, znam da bi bilo neobično da po prvi put zaigram protiv kluba u kojem sam proveo najlepše trenutke u karijeri. Volim Partizan i želim mu titulu, kao i da prezimi u Evropi! I dan danas sam u kontaktu sa Babovićem, Saletom Ilićem – podvukao je Jovanović.

0
0

8 Komentara

  1. NARAVNO DA HOCE !! INTERNACIONALIZACIJA SRPSKOG SPORTA NE DOLAZI U PITANJE, UEFA POSTAVLJA „STVARI“ NA NJIHOVO ZASLUZENO MESTO i ISPRAVLJA NEPRAVDI I LOPOVLUK-PARTIZAN SAMPION !!! SPORT-SPORTISTIMA, POLITIKA-POLITICARIMA, a LOPOVIMA-TVORZA !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ниједан играч партизана тренутно не би имао места у првих једанаест у Звезди ! Реално !

    0
    0
    Odgovori
  3. Da cas cujem, cigani, postenjacine, gde ste bili da komentarisete kad Pizon nije izasao da vodi utakmicu?! Najostrije kazniti! 😉

    0
    0
    Odgovori
  4. Jesi li ti normalan čovek ili koristiš neke jake opijate?Ajde što takve izjave daju neki ludaci,poput onog gdk i sličnih ali ti se baviš fudbalom i trebalo bi da sam proceniš vrednost ekipa.Zvezda je kvalitetnija za dve klase od partizana,imala bi minimum 5 bodova prednosti,kad se prepolove na kraju,mada sam siguran da će biti veća prednost i ti očekuješ nemoguće.Po strani to što očekuješ ali nemoj to javno da iznosiš jer će ti se ljudi smejati i proglašavati te ludim i zalutalim u fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  5. Kao igrac tima koji bas danas igra sa Partizanom, verovatno ces i uciniti sve nebi li pomogao klubu za koga navijas a ne igras u njemu….Ostro kazniti ovakve izjave ma iz kojeg tabora dolazile.

    0
    0
    Odgovori
    • On danas neće igrati,navodno je povređen ali ovakve budalaštine još nisam čuo od nekog igrača.Najajči tim u ligi im beži 12 bodova i dobiće ih još dva puta,ladno, a on očekuje nemoguće,kao da je neki dečkić iz osnovne škole,sa mozgom iz vrtića.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter