0
Evropske lige

FOTO: nufc.co.uk

MITROVIĆ TVRDI: Nisam prljav igrač, ja sam zaista dobar dečko!

Objavljeno: 26.09.15 u 11:28

Koliko god želeo to da prikrije, Žoze Murinjo itekako strahuje od Aleksandra Mitrovića pred današnji duel između Njukasla i Čelzija.

Posle jednog meča pauze zbog crvenog kartona zarađenog u duelu sa Arsenalom, Aleksandar Mitrović se vraća na teren i mnoga svetla biće uperena baš u njega u meču sa Čelzijem.

Njegova želja je da smiri strasti i prikaže se u boljem izdanju nego što je to činio u prvih nekoliko utakmica u crno-belom dresu ‘svraka’.

– Ja sam zaista dobar dečko, nisam agresivan, samo želim da moj tim pobedi, ali se ne služim nedozvoljenim sredstvima. Protiv Arsenala sam popustio pred emocijama, ali nisam prljav igrač, niti tako doživljavam fudbal – izjavio je srpski napadač.

– Problem je što odmah hoću sve, kada je teren u pitanju. Želim da se dokažem, cena od 18 miliona evra stvara pritisak – dodao je Mitrović.

Njegov menadžer Stiv Meklaren svestan je da Mitrovića očekuju provokacije, a tu pre svega misli na, mnogima omraženog, Dijega Koštu.

– Zna da će ga provocirati. Razgovarali smo o tome, svestan je da mora da se suzdrži i da bi reakcija samo odmogla ekipi – rekao je Meklaren.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter