1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEM NA MARAKANI: Nikola Mijailović tužio Svetozara Mijailovića zbog falsifikata?

Objavljeno: 25.09.15 u 17:32

Nikola Mijailović je i dalje ni na nebu, ni na zemlji, a sledeći korak koji je napravio je tužba protiv predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića.

Crveno-beli su podneli Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije zahtev za raskid ugovora sa bivšim kapitenom Nikolom Mijailovićem, spor traje više od pola godine, a odluka nije doneta. To jest slučaj je zaključen,ali presuda nije doneta.

– Zvezda jeste podnela zahtev za raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom Fudbalskog saveza Srbije, slučaj jeste zaključen, ali presuda još nije doneta. Trenutno, Mijailović je zvanično fudbaler Crvene zvezde. S tim da mu klub ne dozvoljava da ispunjava obaveze – istakao je igračev advokat Vladimir Bojović za MocartSport.

Kako MocartSport prenosi Prvo osnovno javno tužilađštvo u Beogradu pokrenulo predistražni postupak protiv Svetozara Mijailovića zbog osnovane sumnje da su NN lica iz kluba i on napravili krivično delo falsifikovanja isprave. Radi se o disciplinskom pravilniku na osnovu kog su Nikoli Mijailoviću uskratili plate u pokušaju da raskinu ugovor na njegovu štetu.

0
0

1 Komentara

  1. KO STE VI, KLUB-DEVASTIRAN OD SOPSTVENIH LEGENDI ILI MRTVACNICA..??!!! .!. XXAAXXAA .!. IDEMOOOO DZONIIII, GASI BLUDNICUUUUU

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter