8
Domaći fudbal

BOŽOVIĆ NA MUKAMA: Napadač Crvene zvezde slomio kost stopala

Objavljeno: 25.09.15 u 10:52

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović suočava se sa kadrovskim tegobama pošto do kraja polusezone neće moći da računa na svog napadača.

Naime, crnogorski internacionalac Petar Orlandić zaradio je lom kosti u svom stopalu zbog čega će, kako prenose Novosti, pauzirati sve do kraja jesenjeg dela šampionata.

Da stvar bude dodatno otežavajuća za šefa crveno-bele struke, problem sa zdravljem ima i iskusni štoper Zoran Rendulić koga već izvesno vreme muči desni list.

Orlandić od dolaska u Zvezdu kao da je navukao neki maler na sebe, pa je češće van stroja nego što je u mogućnosti da pomogne ostatku ekipe.

Upravo zbog svega gore navedenog ovog fudbalera neće biti ni na meču u subotu sa Novim Pazarom. Od dolaska u Ljutice Bogdana crnogorski internacionalac je odigrao tek utakmice sa Kairatom, a potom je stalno bio na listi povređenih.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

On je zaradio jak potres mozga zbog čega je pauzirao čak 45 dana, a potom je povredio skočni zglob, ali na magnetnoj rezonanci nije bio ustanovljen prelom. S obzirom na to da je dugo imao otok u zglobu, ponovnim pregledom ustanovljen je i pravi razlog.

Sa druge strane, Rendulić, koji  je ovog leta stigao iz Čukaričkog, našao se u krugu startera u prve tri utakmice na početku sezone, ali je i tada imao problem sa upalom lista desne noge.

0
0

8 Komentara

  1. Strasna muka, igramo sa jednim spicem a imamo orlandica,jovovica,jovica, huga a moze i srnic.Tako da ga nema ko zameniti 2 meseca.

    0
    0
    Odgovori
  2. TEK CETE SPOZNATI, STA JE MUKA..TRENUTNO STE SE ZALECILI OD DEPRESIJE, KOJU VAM JE PARTIZAN NANEO, ALI PONOVO CETE OTKRITI NOVE VIDOVE LUDILA I PATNJE…VECNE..!!! BOG NEKA SE „SVETI“ UMESTO NAS !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter