0
Fudbal

VILOTIĆ BLISTAO U POBEDI NAD BAZELOM: Naša najbolja utakmica od početka sezone

Objavljeno: 24.09.15 u 17:16

Fudbaleri Jang Bojsa pobedili su u utorak uveče ekipu Bazela sa 4-3 u meču devetog kola Superlige i to je bio prvi put ove sezone da je neko uspeo da osvoji makar i bod protiv šampiona Švajcarske.

Zvezda pobede bio je dvostruki strelac Miralem Sulejmani, a sjajnu rolu imao je i štoper Milan Vilotić, koji je bio izuzetno zadovoljan izdanjem njegove ekipe.

– Mislim da smo sinoć odigrali našu najbolju utakmicu od početka sezone.  Sada se vidi da imamo tim i da znamo da pravimo igru koja nama odgovara. Sulejmani je pokazao šta može da donese ekipi, pogotovo u utakmicama koje su u visokom ritmu – smatra Vilotić.

Bazel je do duela sa Jang Bojsima imao stoprocentan učinak, ali je sada ostao na 24 boda, devet više od ekipe iz Berna, ali Vilotić smatra da ta razlika nije nedostižna.

– Meč protiv Bazela je više bio nagoveštaj kako to može da izgleda. Žao mi je što ekipa nije bila skockana od početka sezone, ali ako nastavimo da pobeđujemo Bazel, neće biti problema po pitanju borbe za titulu – zaključio je Vilotić.

Jang Bojsi su sada na trećem mestu i u narednom kolu, koje se igra u nedelju, čeka ih gostovanje Tunu koji je osmi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter