2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SREĆA PA SU KUPILI DVA LEVA BEKA: Novi problem za Partizan pred meč sa Radom

Objavljeno: 22.09.15 u 13:22

Pored Darka Brašanca i Gregora Balažica koji neće moći da igraju protiv Rada zbog četiri žuta kartona zarađena u prvih devet prvenstvenih mečeva u sezoni trener Zoran Milinković ima problem i na poziciji levog beka.

Naime, na jučerašnjem treningu se povredio levi bek Nikola Leković koji je od dolaska među crno-bele prigrabio mesto u prvom timu. Kako je klub juče objavio da se njegov prethodnik Nemanja Petrović nalazi na transfer listi kao logično rešenje se nameće Aleksandar Subić.

Subić je takođe ovog leta stigao u Humsku i to iz banjalučkog Borca, a ukoliko zaigra u sredu protiv Rada to bi mu bio debi u crno-belom dresu.

Odloženi meč 6. kola Superlige Srbije između Partizana i Rada na programu je u sredu od 18.30 sati.

Šta o atmosferi u svlačionici kaže Nikola Trujić pročitajte OVDE, a koji igrač crno-belih nije imao pojma da je na transfer listi OVDE.

0
0

2 Komentara

  1. Kao pravi grobar koji ide na sve utakmice partizana sa sinom od 4,5 god mogu posle jedne utakmice da kazem da lekovic ne bi mogao da igra ni na teleoptiku a za subica se nadam da je igrac jer je i petrovic koji ne bi trebalo da ima mesta u partizanu igracina za lekovica…….o boze kakva pojacanja……..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter