6
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NEMA PREDOMIŠLJANJA: Hoće li se na kraju Tončev kandidovati za predsednika FK Crvena zvezda?

Objavljeno: 22.09.15 u 13:07

Kao grom iz vedra neba danas se pojavila informacija da će se Ivica Tončev ipak kandidovati za predsednika FK Crvena zvezda na izborima koji će biti održani 11. i 12. oktobra.

Međutim, bivši član uprave odnosno nekadašnji potpredsednik kluba demantovao je napise medija.

– Sve što sam imao rekao sam u saopštenju, rekao je Tončev u izjavi za Večernje novosti.

Podsećamo da je tada optužio Nebojšu Čovića da je u sprezi sa Delijama i da su izbori obesmišljeni pošto se krši statut kluba.

Danas se u pojedinim medijma pojavila informacija da je to bio samo probni balon i da zajedno sa Slavišom Kokezom Ivica Tončev kuje plan kako bi preuzeo vođstvo kluba sa Marakane.

0
0

6 Komentara

  1. Можемо да причамо шта хоћемо. Терзић је селектирао ову екипу и ова управа на челу са Тозом Мијаиловићем је довела Божовића за тренера. Колико толико клуб се полако опоравља. Није Човић џабе на предпрошлом дербију био на северу. Нека Човић остане у КК и све ће бити ок.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim svi ste za covica. Da li ste videli njegov plan i program za upravljanje zvezdom. Terzic i ekipa su napravili ovaj tim i zato terza treba da ostane. A kolko se secam , u novine je pisalo da ako covic dodje da ce da otera bozovica. Ako covic dodje svi fudaleri koje je doveo Terzic treba da odu pa neka BBRS i Covic dovedu bolje !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. SVE moj do mojega, za mojega nema mesta, -veliki cirkus proizvodjača pečurki–navali narode, jer će se posle izbora u Zvezdi živeti u Srbiji u velikom blagostanju i u izobilju

    0
    0
    Odgovori
    • Gaženne urnisanje peglanje dranje mlevenje iživljavanje maltretiranje gašenje satiranje odvaljivanje prizemljavanje

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter