0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JAGODINA: Zvezda arhivirana, okrećemo se Vojvodini!

Objavljeno: 22.09.15 u 20:30

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić izjavio je danas da je njegov tim ostavio iza sebe utakmicu sa Crvenom zvezdom i okrenuo se susretu sa Vojvodinom u zaostalom meču šestog kola Superlige.

– Mi smo utakmicu protiv Zvezde brzo arhivirali i ne predstavlja nam nikakvo opterećenje. Moramo iz tog poraza, koji je po meni previsok, da izvučemo pouke. Imali smo uzlaznu liniju, četiri utakmice bez primljenog gola, na Karaburmi odigrali odlučno. Svim snagama idemo na Vojvodinu i tražim imperativ pobede protiv izuzetno dobrog tima iz Novog Sada, koji takođe ne ostvaruje očekivane rezulate – rekao je Gošić na konferenciji za medije.

On je dodao da očekuje zanimljivu i turbulentnu utakmicu od koje će najviše profitirati gledaoci“.

– Nije lako dobiti Vojvodinu, a u isto vreme ne primiti gol i onemogućiti njihovu brzinu. Imaju izuzetne napadače i odličnu tranziciju u igri. Mejutim, verujem u svoj tim i kvalitet ovih momaka. Naš glavni adut biće igra prasa u prsa i otvoreno na svim delovima terena – rekao je Gošić.

Prvotimac Miloš Deletić ocenio je da je Vojvodina „ozbiljan klub što je pokazala i igrama u Evropi“.

– Mi moramo da damo maksimum da bismo pobedili i prikljucili se sredini table gde nam je objektivno mesto – rekao je Deletić.

Utakmica između Jagodine i Vojvodine igra se sutra od 19 sati na Gradskom stadionu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter