0
Evropske lige

DI MARIJA: U Parizu treniram sa osmehom na licu

Objavljeno: 22.09.15 u 12:21

Nakon samo jedne sezone u dresu Mančester junajteda, Anhel Di Marija je podigao sidro, napustio klub i prešao u ekipu Pari Sen Žermena.

Argentinac se u nekoliko uvodnih mečeva sjajno snašao u novom klubu sa „Parka prinečva“ i ne krije da se oseća više nego zadovoljnim što je napustio Premijer ligu već posle debitantske sezone.

– Prošla sezona je za mene bila prilično teška, nisam mogao da igram zbog povrede i onda se sve zakompikovalo – kazao je Di Marija.

On ne negira da mu je, takođe, teško palo to što sa Mančester junajtedom nije igrao u Ligi šampiona.

– Iskreno, mnogo mi je falilo eltino takmičenje – naglasio je krilni napdač PSŽ-a.

– Ovde u Parizu se osećam sjajno. Pariz je divan grad, treniram svaki dan sa osmehom na licu, a i porodica mi se oseća sjajno u Francuskoj, tako da sam srećan u novom klubu – poručio je Argentinac, a prenosi Goal.com.

Di Marija otkriva ambicije kluba u sezoni koja je tek počela.

– Od prvog dana kada sam došao mogao sam da se uverim da ovde postoji kvalitet i ambicija da se osvoji Liga šampiona. Na svakom treningu i na svakoj utakmici svi se trudimo da pokažemo to – naglasio je ovaj 27-godišnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter