14
Domaći fudbal

PAKUJ KOFERE: Partizan želi da otera do juče nezamenjivog defanzivca!

Objavljeno: 21.09.15 u 08:51

To što je bilo – bilo je! Od prilike takav scenario smeši se do juče standardnom članu prvih 11 ekipe Partizana.

Prema informacijama do kojih je stigao list Sport, do skora nezamenjivi levi bek Partizana i mlade reprezentacije Srbije, Nemanja Petrović, biće prinuđen da pronađe novi klub.

Navodno, rukovodstvo Partizana odlučilo je da postavi na transfer listu ovog igrača kome su čak i poručili se u Humskoj više ne računa na njegove usluge.

Mladi reprezentativac Srbije je bio je vrlo važan šraf u taktičkim zamislima stratega Zorana Milinkovića u prvom delu sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovaj 23-godišnji momak je u prvoj postavi boravio sve do susreta sa Crvenom zvezdom kada je njegovu poziciju zauzeo novjalija Nikola Leković.

Ipak, deo publike u Humskoj bio je rezigniran rolama ovog fudbalera koji je počeo i da ubira zvižduke navijača, a epilog bi mogla da bude njegova prodaja.

Petroviću je rukovodstvo kluba reklo da će u januaru moći slobodno da potraži novi klub, jer u Partizanu za njega više neće biti mesta.

0
0

14 Komentara

  1. Zna se ko treba da pakuje kofere, u svakom slucaju ne ovaj sjajni momak. Uprava koja trazi alibi za lose rezultate kupuje vreme time sto prebacuje krivicu na igrace, a zataskava svoju nesposobnost. Kome je Zoran Popovic doneo dobro sem samome sebi.
    Ojadice Partizan ovaj propali privrednik, a onda par meseci preko grane dok se sve ne zataska pa Jovo nanovo. Zeko sklanjaj ovu raspalu upravu i vracaj Bjeku dok je vreme
    on ce vec znati sta treba. Zeka i Bjeka jedino pravo resenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. milinkovic pominje da ima taj plej of, za tebe je druze sad najbitnije get out, a ne plej of, uspeh ce biti koliko danas da izvuces get aut, a neko drugi plej of, pakuj kofere vise, nepozeljan si kod navijaca, i ne razljucuj ih jos vise, nisi kalibar trnera za partizan, potrazi klub, ne iritiraj navijace ni ti ni ova nesposobna uprava, to je ocigledno, i nema se sta ko vredjati, rezultati pokazuju da vam je krajnje vreme za odlazak,pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. Зар је уопште битно ко вам је леви бек !? Код вас су сви и онако ‘леви’.

    0
    0
    Odgovori
  4. Dva igraca totalno razliciti,Lekovic u odbrani dobar,ali u napadu nema veze,dok je Petrovic u napadu bio dobar,ali u odbrani katastrofalan.U svakom slucaju nemamo dobrog levog beka jos od Marka Lomica.

    0
    0
    Odgovori
    • Leković ne valja ništa. Kakva crna odbrana, on je napravio 10 prekršaja, dobio žuti, a posle je onog mučenika udario nogom u glavu… Da već nije imao žuti, ne smem ni da pomislim šta bi bilo. Leković uopšte nije pojačanje. Ranije je imao prekid, centaršut, sada ga nema nigde. Trebalo bi pokušati sa Subićem, ne verujem da može da bude lošiji.

      0
      0
      Odgovori
  5. Ma pakujte svi kofere bre niste sposobni osrednji tim u jsl da dobijete!Ninković greje klupu tatinom sinu sa brojem 10 i iliću koji treba da ide već jednom u penziju!

    0
    0
    Odgovori
  6. Neshvatljivo ako je tačno da teraju mladog reprezentativca pa klub imao je mnogo veće koristi od Nemanje negoli od svih tih LOPUŽA u upravi i na klupi pored aut linije. Doveli su ovog Lekovića i šta sada opet primamo po tri komada, oterali su Branka ilića i tuje problem nastao. U zadnje vreme toje i meč sinoć pokazao izgleda da svako za sebe igra. Brašanac i Živko su se oženili izgleda u pogrešno vreme, od ženidbe su očajno loši, koliko se samo puta Brašanac okliznuo i pao u važnom trnutku, Živko je imao sreću da Nišlije nisu imali mu.a da češće ili uopšte šutiraju na gol Partizana ko zna šta bi bilo da su.Na kraju UPRAVA I ONI STRUČNJACI NAPOLJE DOK NEBUDE KASNO

    0
    0
    Odgovori
  7. Mozda decko i nema kvalitet za klub kakav je Partizan, ali je momak igrao srcem za klub i davao sve svoje mogućnosti i sklonjen je iz ekipe jer nije menadzerski igrac jer nazadna uprava u sprezi sa menadzerima pere pare i dovodi njihove menadzerske igrače, jer po svemu vidjenom ni ovaj Leković koga po nečijoj naredbi partizan vraća u zivot ne pravi razliku, niti je bolji igrač od Petrovića,UPRAVA NAPOLJE–dosli su da rasture klub, i pokradu i to malo sto je ostalo, Jure našu decu zarad igrača sumnjivih kvaliteta na kojima samo lopovčine iz uprave zarađuju

    0
    0
    Odgovori
  8. ..Sa njim bi mogli „da pakuju kofere“ i OSTATAK NAZADNE EKIPE, koja u prelaznom roku nije napravila-NISTA !!! Sto se Petrovica tice, fizickim predispozicijama je LIMITIRAN kao i COKI, samo za razliku od njega, decko se POSTENO borio za GRB SVETINJE i nije u redu da bude OTERAN KAO ONAJ PRVI IZ PIONIRA PARTIZANA, DODUSE KK SEKCIJE PARTIZANA .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  9. Prvi koji trebaju da pakuju kofere su Uprava(sns,politicari) i trener, da bi se Partizan spasio.
    Posle toga bi od prvih 11 ostavio samo Abubakara, Zileta i Brasanca, Sale zajedno sa Batom Mirkovicem i Tomicem da vode sportski sektor kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter