3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KRATKO I JASNO: Rajković odgovorio zlonamernim kritičarima (FOTO)

Objavljeno: 21.09.15 u 22:03

Fudbalski reprezentativac Srbije Predrag Rajković karijeru je nastavio u Izraelu odnsono iz Crvene zvezde je ovog leta prešao u redove Makabija iz Tel Aviva.

Nakon odličnog debija, usledilo je nekoliko slabijih partija, ali za sada ima punu podršku kako kluba tako i trenera Slaviše Jokanovića. Međutim, nije se isto desilo u Srbiji gde su mnogi pžurili da osude mladog golmana, a on im je putem Instagrama poslao jasnu poruku.

– Hvala svim novinarima i ostalim ljudima koji jedva čekaju moje greške. Vi samo pomažete da izađem iz ovoga što jači.

Jeste li videli priču o dve devojke koje su zapalile internet tokom 149. večitog derbija?

0
0

3 Komentara

  1. Rajković ne treba da obraća pažnju na kritike,valjda toliko zna.To je trebao da usvoji još od onog penala kada je šutirao na SP na Novom Zelandu i mogao da bude tragičar.
    Kakva situacija on u Tel Avivu čita šta o njemu piše naša štampa,pa valjda ti je bitnije kako u klubu gledaju na tvoje zalaganje u LŠ.Izgleda da je mladim ljudima izuzetno važno šta drugi misle o njima,to je odlika ovog doba,žele svima da se dopadnu i u tom prilagođavanju prođe prilika da se bude autentičan.Za golove koje primaš ne može biti odgovoran niijedan novinar,izuzev ako nije napadač ekipe protiv koje igraš i to saznanje je mera kojom novinari mogu uticati na tebe.Ukoliko i pored toga pominješ novinare i ostale u situaciji kada primiš gol,onda je do tebe.
    Rajkoviću sve najbolje.Čitaj Aurelija,Don Kihota,Keruaka …

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. „Zlonamerni kriticari..“ SU OSTALI USKRACENI (ZAKINUTI, ZAVRNUTI..) ZA POSLEDNJU NAPOJNICU, A OBECAO SI… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter