0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN – RADNIČKI: Milinković ponovo promešao karte, Babović na odmoru (SASTAVI)

Objavljeno: 20.09.15 u 19:36

Od 20 časova se na stadionu u Humskoj igra poslednji meč 10. kola Superlige Srbije između Partizana i Radničkog iz Niša.

Trener Partizana Zoran Milinković će na teren stadiona u Humskoj ponovo izvesti izmenjen sastav u odnosu na prethodnu utakmicu, a to je bila pobeda nad AZ Alkmarom u prvom kolu Lige Evrope.

Ponovo se u sam špic napada vratio Valeri Božinov umesto Ivana Šaponjića, a svoje mesto u veznom redu zauzeo je i mladi Saša Lukić, umesto zamenika kapitena Stefana Babovića.

Takođe, u odbrani je takođe došlo do promena, pa će Ivan Bandalovski zameniti verovatno umornog Miroslava Vulićevića, jednog od retkih igrača Partizana koji je odigrao gotovo svaki minut ove sezone.

Na drugoj strani, ekipa Radničkog iz Niša će na teren istrčati u očekivanom sastavu, sa jednim isturenim napadačem Ašćerićem i petoricom u veznom redu iza njega.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan: Ž. Živković – Bandalovski, Balažic, Fabrisio, Leković – Jevtović, Brašanac, Lukić – A. Živković, Oumaru, Božinov;

Radnički Niš: A. Jovanović  – Petrović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović – Bogdanović, Blažić, Apostolović – Marjanović, Zemljanuhin – Ašćerić.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter