7
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ABUBAKAR OUMARU: Zašto sam poljubio grb Partizana? Zato što…

Objavljeno: 18.09.15 u 00:08

Partizan je zabeležio prvu pobedu na startu takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope protiv Az Alkmara 3:2, a junak crno-belih bio je Abubakar Oumaru, strelac dva gola.

Kameruncu se posle „velikog promašaja“ u derbiju vrtilo večeras i dva puta je savladao golamana holandskog tima. Kako je sam Abubakar Oumaru rekao, „Bog sve vidi“…

– Mislim da je ceo tim večeras odigrao dobro. Igrali smo za naše navijače koji su došli na stadion. Protiv Zvezde sam promašio, lopta mi je prešla preko noge… Bog sve vidi, a ja uvek gledam ka gore. Poljubio sam grb posle drugog gola jer sam igrač i navijač Partizana – rekao je Kamreunac, a preneo MocartSport.

Darko Brašanac je istakao da je ekipa dobro odreagovala posle poraza u derbiju.

– Teška utakmica posle derbija, bio je veliki pritisak. Možda ne treba tako, ali to je fudbal. Nije u pitanju bilo pet vezanih poraza, pa da se kaže da je klub u lošem momentu. Drago mi je što smo dobro odreagovali. Ima još 29 kola do kraja prvenstva – istakao je Brašanac.

Fotogaleriju sa meča Partizan – AZ Alkmar, kao i poruku navijača upućenu Baboviću možete pogledati OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. Poljubio je SVETI GRB ZATO STO GA PARTIZAN IMA, NIJE GA PRODAO, ZALOZIO KAO DEVASTIRAN I UNISTEN KLUB OD STRANE SOPSTVENIH KLEPTOMAN-LEGENDI ISTOG !!! .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter