0
Evropske lige

Foto: FK Partizan

TRENER AZ ALKMARA: Čuli smo za Partizanov poraz u derbiju, ali šanse su nam 50-50!

Objavljeno: 16.09.15 u 20:15

Trener AZ Alkmara Džon van den Brom ističe da u meču prvog kola grupne faze Lige Evrope, u duelu sa partizanom, nema favorita.

– Šasne su 50-50. Čuli smo za njihov poraz u derbiju, ali mislim da će biti potpuno drugačijha utakmica, a ne mogu da kažem ništa o Partizanu na osnovu tog poraza. Njihova najveća prednost je to što igraju na domaćem terenu, a pokazali su da su na dobrom putu čim su došli u grupinu fazu – rekao je Van den Brom.

Njegov tim ima iskustva igranja u jugoistočnoj Evropi.

– Igrali smo ranije u ovom delu u Evrope, u Rumuniji, a igrali smo i u Istanbulu i znamo kako je. Očekujem da će duel biti uzbudljiv.

Partizan u Superligi ima tri poraza, poziva se na smenu trenera, navijači su nezadovoljni…

– Znam da atmosfera u Partizanu možda nije fantastična, ali meni to nije važno, koncentrisani smo samo na utakmicu. Moja ekipa dobro igra, a rezultati govore za sebe, i ne bismo bili ovde da nismo dobar tim. Svi u Holandiji očekuju od igrača da lako i lepo pobeđuju i dolaze do dobrih rezultata – zaključio je trener gostiju, a prenosi B92.

Meč se igra se u četvetak od 21.05 u Humskoj. Podsetite se šta je o ovom meču rekao Milinković, ali i Moca Vukotić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter