2
Evropske lige

ĐURĐIĆ I RODIĆ: Želja nam je da Malme skine skalp nekom velikom rivalu u LŠ!

Objavljeno: 14.09.15 u 12:20

Fudbaleri Malmea u utorak igraju prvi meč grupne faze Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena u Francuskoj i na toj utakmici očekuje se debi dvojice srpskih igrača u elitnom takmičenju, Nikole Đurđića i Vladimira Rodića.

Švedska ekipa u veliki meč ulazi posle remija u prethodnom kolu prvenstva sa Elfsborgom na domaćem terenu.

-Atmosfera u ekipi je odlična. Radujemo se Ligi šampiona i iako smo već ispunili cilj samim plasmanom u grupnu fazu, pokušaćemo da skinemo skalp nekom od velikana – rekao je Đurđić.

Iskusni centarfor kaže da se nada da će za PSŽ nastupiti i Zlatan Ibrahimović, veliki navijač Malmea, koji je karijeru započeo u tom klubu.

– Nismo sigurni da li će Zlatan igrati, ima problema sa povredom, ali se iskreno nadam da će biti na terenu, jer je čast igrati protiv njega – kaže Đurđić.

Očekivanja u klubu od Lige šampiona izneo je i Vladimir Rodić.

– Ambicije su nam da probamo da prezimimo u Evropi, to jest da završimo na trećem mestu u grupi ispred Šahjtora. To bi bio veliki uspeh u ’grupi smrti’ – rekao je Rodić.

Pored Pari Sen-Žermena i Šahtjora, Malme se takmiči u grupi i sa Realom iz Madrida. 

0
0

2 Komentara

  1. Rodic u poslednje vreme pruza zaista sjajne partije. Djurdjic jos uvek ne igra na svom nivou, ali za ocekivati je da i on „proradi“ na pravi nacin. Kao sto Laki rece, steta je sto ovaj momak (Rodic) nije dobio poziv za barem prijateljsku utakmicu. Ako jedan Fejsa ili Petrovic, pa cak i Kosanovic, zasluzuju pozive, onda svakako ga zasluzuje i Rodic.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo dva sjajna nasa igraca.Gledao sam ih protiv Seltika.Igraju redovno u klubu koji je usao u LS, a nisu dobili poziv ni na prijateljsku utakmicu reprezentacije i to ni kada nemamo nikakve sanse za plasman na EP i gde mogu da se probaju neki novi igraci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter