5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

REAKCIJE: Veljko Paunović odgovorio na šuškanja da će naslediti Milinkovića

Objavljeno: 13.09.15 u 12:28

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana zatvorila je sve priče o derbiju kada je sudija Mažić označio kraj susreta poslednjim zviždukom proglasivši pobedu crveno-belih od 3:1.

Međutim, kraj derbija ujedno, barem se tako čini, znači i početak priča oko odlaska trenera Zorana Milinkovića sa klupe „Parnog valjka„.

Kako smo već preneli, Veljko Paunović spominje se u nedelju ujutro kao naslednik sadašnjeg šefa struke crno-belih. 

Zlatni trener U20 generacije s Novom Zelanda kaže za Blic da je iznenađen takvim pričama.

– Niko iz Partizana me nije zvao, niti razmišljam u tom pravcu. Crno – beli imaju trenera, Milinkovića izuzetno cenim i kao stručnjaka i kao čoveka. Ne želim više da polemišem na tu temu, u mislima mi je samo četvrtak, kada putujem u Madrid kod porodice – rekao je Veljko Paunović.

On je dodao da je kvalitet fudbala na derbiju bio visok.

– Videli smo golove, dosta šansi sa obe strane, lepe poteze, verujem da publika uživala. Bila je odlična utakmica – smatra Paunović.

Srpski stručnjak posebno je pratio role „njegovih“ igrača iz U20 selekcije.

– Grujić je odigrao fenomenalnu utakmicu, briljirao je. Plavšić je, takođe, bio sjajan. S druge strane, Andrija Živković je pokušavao, nije ga išlo. Videlo se da ima veliku želju da se nadigrava, ali preveliki emotivni naboj učinio je svoje. Žile je i imao teškog rivala, Ibanjez je imao odlično veče – istakao je Paunović.

0
0

5 Komentara

    • Nije vama priblem Milinkovic komsije, nego uprava, ocajno odradjen prelazni rok docekan sam kraj roka i jos propao pokusaj dovodjenja jacih igraca… umesto da je to zavrseno ranije pa da imate bolji tim i pobedite onaj osrednji tim bate borisova… ako su bili spremni da daju za ivanica 2 miliona mogli su i ranije da daju samo milion i dovedu 2 igraca veoma dobrog kvaliteta za te pare … Dok se tako lose radi ni Murinjo nebi nista mogao

      0
      0
      Odgovori
  1. Paune ti si nam jedini spas sada Kiza nije za klupu Partizana i to se vidi po njegovom ponasanju na derbiju cuti kao Mula ovi nas ubise on nista mi damo gol on nista cuti i ne zna sta da kaze..
    Ti ili Stanoje to nam je spas!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter