8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LOŠA IGRA ILI SAMO LOŠA REALIZACIJA!? Partizan je u ovim situacijama morao bolje… (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.15 u 20:32

Fudbaleri Partizana izgubili su od Crvene zvezde u 149. “večtom“ derbiju, ali crno-beli imaju za čim da žale. 

Naime, crno-beli su imali nekoliko odličnih prilika, a moglo bi se reći da je Abubakar Oumaru bio tragičar, a veliku šansu propustio je i Alen Stevanović, kasnije i Božinov, Leković…

Da li je Partizan igrao loše ili su i propuštene šanse takođe razlog za poraz!?

Pogledajte pa procenite sami:

https://www.youtube.com/watch?v=KEhBNdioO8w

https://www.youtube.com/watch?v=5pdXUUp8SL8

https://www.youtube.com/watch?v=aT_Urgf3UeU

https://www.youtube.com/watch?v=Cq5IFls4v7k

0
0

8 Komentara

  1. Vazuru najuriti,covek koji je pao sa Marsa vodi prelazni rok.Milinkovic je mnogo „tanak“ trener!!! Hitno Stanojevica vratiti !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. daj breeee koji babovic je** ga on koji djavo on igra nemamo bre sredinu umesto da pusti klince da igraju koji grizu bre a to je lukic i koji ilic primili smo go njegovom greskom
    … babovic ili aut breeeee menja stalno taktike umesto da igramo svoju igru mi smo igrali njihovu zato smo i pukli imali su vecu zelju od nas zato smo i pukli,,,,,mi smo usli u utakmicu kao da smo vec pobedili i eto nam…. a golman zivkovic nije za nas niti je on ikada bio golman…… volim partizan i navijam i ako iko se nervira to sam ja ali ovo veceras je katastrofalno …… neznam samo ako onome babovicu ceo stadion zvizdi kako samo moze da i dalje bude tu i igra pozz grobari bice bolje ali bez babovica i par igraca tu dajte klincima da se igraju 😉

    0
    0
    Odgovori
  3. ok. izgubili al ima jos da se igra mnogo smo promasili a cigani sve pogodili i to je fudbal vidimo se u maju kad se delwe trofeji!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Poraz ide na dusu uprave i trenera Milinkovica koji treba odmah da ide.Vazura takodje da ide zbog ne dovodjenja stopera koji su glavni krivci za poraz.Prvenstvo je prodato i reseno dovodjenjem Milinkovica.Ima tri poraza a Nikolica su menjali zbog samo jedne neresene.
    Za direktora Tomica a za trenera Paunovica ili Stanojevica.

    0
    0
    Odgovori
  5. Za poraz je kriv Milinković! Na svakoj utakmici gledamo propuštene šanse ali je Milinković lošom postavkom odbrane praktično odlučio derbi. Zvezda nije imala ni jednu šansu na utakmici a dala je tri gola koji su plod individualnih majstorija i plod debelih asistencija golmana Živkovića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter