7
Domaći fudbal

JURNJAVA ZA FOTELJOM U ZVEZDI: Čović dobio konkurenciju u predsedničkoj trci

Objavljeno: 12.09.15 u 10:48

Kako stoje stvari, aktuelni potrepesednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, koji je u javnosti označen kao predsednički kandidat na predstojećim izborima u Ljutice Bogdana, dobio je svoju konkurenciju.

Prema informacijama do kojih je stigao list Sport, Petar Škundrić je jedini dobio otvorenu podršku aktuelne vlasti, za razliku od Neboše Čovića

Pojedine navijačke sekcije crveno-belih iz brojnih gradova Srbije otvoreno podržavaju aktuelnog predsednika košarkaškog kluba, koji bi u narednim danima trebalo zvanično da obznani da ulazi u predsedničku trku.

Sa druge strane, iza Škundrića stoji aktuelna garnitura ljudi u ostavci ali i generalni sponzor, naftni gigant „Gasprom“ za čiji je dolazak u klub je zaslužan i sam Škundrić. 

Rusi su navodno motivisani da aktivno uzmu učešće u radu klubu sa svojim ljudima i odmah bi povećaju ulaganja u klub za dva miliona evra, ali i produžili saradnju sa tri na pet sezona, do kraja 2020. godine.

Takođe, navodno bi ruska „Zber banka“ trebalo da bude član sponzorskog tima za vreme mandata Škundrića, kako bi se konačno crveno-beli otarasili višemilionskih dugovanja prema drugim bankama. 

Petar Škundrić, kako navodi Sport, dobio je podršku od Ivice Tončeva koji neće ulaziti u predsedničku trku. Preostaje da se vidi koja od dve struje će imati veći uticaj u presedničkoj trci.

0
0

7 Komentara

  1. Izuzetno cenim Covica, dobro radi u kk CZ, ali nisao uopste za to da preuzme i rukovodjenje FK! To je previse, voditi oba kluba i svuda stici prosto je fizicki nemoguce,,,
    Smatram, da predsednik FK CZ treba da bude Skundric!
    Takodje, FK mora voditi covek koji ce bukvalno 24 h morati da bude u klubu i oko kluba kako bi gigant moga da ispliva iz dugova pre svega,,,dakle, treba nam posvecen 100% covek!
    Previse bi bilo da Covic svuda stigne, ja bi mu savetovao kao njegov prijatelj da ne ulazi u tu pricu, jer voditi kk CZ isto nije lako, i treba razmisljati o svemu takodje 24 h,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter