0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PODACI: Terzić otkrio detalje o prodaji Predraga Rajkovića

Objavljeno: 09.09.15 u 11:43

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci, Zvzedan Terzić, otkrio je javnosti nove detalje oko prodaje kapitena tima Predraga Rajkovića Makabiju.

Iako se činilo da je priča oko transfera Rajkovića u Izrael već zatvorena knjiga, direktor crveno-belih otkriva da je uprava kluba iz Ljutice Bogdana napravila dobar posao.

Naime, agencija koja je posredovala u transferu Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva tražila je 10 odsto od realizacije čitavog transfera koji je bio vredan oko 3 miliona evra.

Ipak, Terzić i njegovi saradnici, kako tvrdi, uspeli su da smanje tu cenu.

– Tražili su deset odsto provizije, odobrili smo im samo tri. Stigla je ponuda Galatasaraja od tri miliona evra, stopirali smo transfer zbog tragične smrti našeg navijača Marka Ivkovića. Javio se Makabi sa istom cifrom – rekao je Zvezdan Terzić prenosi Sportski žurnal.

On se osvrnuo na jedan član pravilnika FSS u kojem stoji zabrana da se agencijama daje više od tri odsto provizije.

– FIFA je dala preporuku da se sa deset odsto smanji na tri, to je neobavezujuće. FSS je uveo kao obavezu. I mi to poštujemo – naglasio je Terzić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter