0
Fudbal

FOTO: Twitter, France Football

VERATI NEZADOVOLJAN: Italija ne sme da se provlači

Objavljeno: 07.09.15 u 10:31

Italija je nakon Malte očekivano svladala i Bugarsku. Opet na „svoj način“, s minimalnih 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Danijele De Rosi koji je u nastavku utakmice zaradio i crveni karton.

– Praktično je gotovo. Znali smo da su nam ove dve utakmice ključne. Pobeđivali smo minimalno, ali smo u tim mečevima mogli i ubedljivije da slavimo. Pogledajte rezultate po Evropi, nikoga više ne možete lako da pobedite. Ali, napravili smo veliki korak prema plasmanu na Evropsko prvenstvo – rekao je Đorđo Kijelini pa nastavio:

– Sada moramo da pobedimo u Azerbajdžanu i bićemo sigurni putnici na EP. Najvažnije je da rastemo i napredujemo, večeras smo videli mnogo pozitivnih stvari u našoj igri – smatra defanzivac Juventusa.

On se osvrnuo i na detalj kada je De Rosi zaradio crveni karton.

– Nažalost, nisam niti vidio što se dogodilo. Žao mi je Danijelea, igrao je vrlo dobro – podvukao je Kjelini.

Marko Verati, za razliku od saigrača, nije bio zadovoljan minimalnim trijumfom.

– Morali smo da slavimo ubedljivije uvjerljivije. Ne možemo da se provlačimo uvek, ne smemo da pobeđujemo minimalnim rezultatom. Ove dve utakmice su nam bile iznimno važne, bitne su samo pobede. Sada smo na vrhu grupe, jako blizu nastupu na Evropskom prvenstvu – smatra Verati koga su italijanski mediji nahvalili za predstavu s Bugarima.

– Znam da sam večeras igrao bolje nego protiv Malte. Ali, Bugari su nam dali više prostora nego Maltežani – podvukao je as PSŽ-a.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter