0
Evropske lige

FOTO: fcbarcelona.com

PATRIK KLAJVERT: Ronaldo tera Mesija da bude još bolji

Objavljeno: 06.09.15 u 13:15

Legenda Barselone i holandskog fudbala Patrik Klajvert smatra da je Lionelu Mesiju potrebne konkurencija sa Kristijanom Ronaldom koja ga čini boljim.

Mesi i Ronaldo poslednjih nekoliko godina vode veliku međusobnu borbu i od 2008. zajedno su osvojili čak sedam “Zlatnih lopti“. 

Ronaldo je za najboljeg igrača sveta proglašen 2008, 2013. i 2014, dok je Mesi vezao četiri “Zlatne lopte“ od 2009. do 2012. godine. 

Kako je ove godine osvojio tripletu i Superkup Evrope, jasno je da će Argentinac “povesti“ sa 5:3 protiv Portugalca.

– Mesi je jedna potpuno druga dimenzija u odnosu na sve ostale, ali je takvim igračima neophodna jaka konkurencija. Mesiju je zbog toga potreban Kristijano Ronaldo, da ga tera da bude još bolji. Jasno je svima da su Mesi i Ronaldo danas za klasu iznad svih fudbalera na svetu – rekao je Klajvert i nastavio:

– Moj san je da jednog dana budem trener Barselone. Naravno, očigledno je da sam u ovom trenutku daleko od toga, ali ko zna šta nosi budućnost. Luis Enrike je bio lider na terenu u naše vreme i oduvek je bio lud za fudbalom. Dve stvari su ga učinile velikim trenerom – liderstvo i strast – istakao je Patrik Klajvert.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter