0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL: Fudbaleri Albanije se slikali sa čovekom koji je upravljao dronom u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 05.09.15 u 08:50

Kvalifikacije za prvenstvo Evrope ponovo je obeležio skandal pošto su se fudbaleri Albanije pred utakmicu sa Danskom u Kopenhagenu fotografisali sa čovekom koji je upravljao dronom u Beogradu, zbog čega je prekinuta utakmica Srbijom.

Ismail Morina, koji se svuda predstavlja i kao „Balista Morina“, bio je uz albanske fudbalere i u Danskoj, sa kojima je pozirao za zajedničku fotografiju.

Nezamapćen incident u Beogradu dogodio se u oktobru prošle godine, kada se iznad terena pojavio dron sa zastavom takozvane „Velike Albanije“, meč između Srbije i Albanije je prekinut, nakon čega su navijači uleteli na teren i usledili su incidenti.

FOTO: Ismael Morina/Instagram
FOTO: Ismael Morina/Instagram

Posle dugotrajnog procesa Sud za sportsku arbitražu dodelio je Albaniji tri boda, a Srbiji oduzeo tri i kaznio je sa dve utakmice bez prisustva publike na domaćem terenu.

Danska i Albanija igrali su sinoć nerešeno 0:0, a oba tima zadržala su šanse za plasman na prvenstvo Evrope sledeće godine u Francuskoj.

Srbija je sinoć pobedila Jermeniju sa 2:0, ali je bez šansi za plasman na kontinentalni šampionat, a u narednoj utakmici gostuje 8. oktobra upravo reprezentaciji Albanije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter