7
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

LUIS IBANJEZ: Iskrvariću, ali ću igrati derbi!

Objavljeno: 05.09.15 u 11:05

Levi bek Crvene zvezde i najjače pojačanje crveno-belijh po HotSport anketi, Luis Ibanjez istakao je da će učiniti sve kako bi bio spreman da zaigra u derbiju sa Partizanom.

– Predstoji mi sedam najvažnijih dana. Ali, verujte mi da ću iskrvariti radeći kako bih se oporavio 100 odsto i uverio trenera Božovića da mogu da igram u derbiju. Da se mnogo ne ponavljam, ja živim za velike utakmice, igrao sam za Boku, Dinamo. Večiti derbi je moja inspiracija i velika želja – istakao je Argentinac za Novosti.

Otok se Ibanjezu spustio na koleno što mu je onemogućilo da hoda, a kamoli da trči. Ipak, popularni Lučo veruje da će istrčati 12. septembra na travnati tepih stadiona „Rajko Mitić“.

– Posle prvog snimka rekli su mi da ću pauzirati šest nedelja, a ja sam se, eto, vratio posle tri i po. Još ne mogu da kažem – biću spreman za Partizan, jer mi predstoji nedelja povratka na teren. Ne smem da pogrešim u proceni prilikom pojačavanja opterećenja i ritma rada. I najmanja greška može da me vrati unazad, a ja to ne smem da dozvolim. Uradiću zaista i više nego što se može, a na kraju će trener Božović proceniti mogu li da pomognem ekipi. Ako i ne budem mogao, tu su Anđelković i Ristić.

Argentinac veruje da Crvena zvezda sa pojačanjima koja su stigla može da vrati titulu u svoje vitrine.

– Pojačali smo se zaista dobro i sad smo stvarno na dobrom putu da vratimo titulu. Međutim, tek smo na početku sezone, predstoji nam duga i teška trka do cilja. Ali sa svakom pobedom smo sve bliži, ako dobijemo derbi i na psihološkom planu ćemo pobeći rivalima – zaključio je Ibanjez.

Zašto Srbija i Portugalija neće igrati na stadionu „Rajko Mitić“ pročitajte OVDE.

0
0

7 Komentara

  1. C- Zvezda u Sloveniji samo vez ba slobodne udarce i foliranja.Evo kako se to radi.Posle iznudjenog sl. udarca protivnički igrači postave zivi zid. Sa strane uz taj zivi zid staje Pavićević i odgura pola zida u stranu. kroz taj prazan prostor Ibenjez šutira na gol. Sudija naravno ne reaguje-Jedva čekam da ponovo gledam taj cirkus. Niko na marakanu ne ulazi viđe bez članske karte FK Zvezda. Niko, ni sudije ni delegati, ni publika, Niko..A repka? Taman posla.

    0
    0
    Odgovori
  2. Taman stizes da Zile napravi budalu od tebe i pokaze kakvo si pojacanje, koje moze da igra samo protiv Surdulice,OFK-a, Spartaka i drugih filijala.

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Bravo mali majstore lazi i obmane, provalio si NIVO navijacica DS i njihov IQ, samo napred sa jeftinom demagogijom i spinom, TO KOD NJIH GODINAMA I DECENIJAMA USPESNO PROLAZI, GRANICE NEMA, BAR NA 55 000 000 EVRA DUGA, A DALJE, VIDECEMO.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
      • Da su FSS i Tole kao i drzava Srbija barem malo postovali zakon , zvezda bi bila barem tri lige ispod . Ako je mogao slavni Rendzers , sto ne i ciganski klub . Mozes da pricas o ku..ama koliko hoces a i o postenju . Vi imate najpostenije Covica i Terzica .

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter