0
Evropske lige
Mančester Junajted

Mančester Junajted

POTPREDSEDNIIK MONAKA: Mančester je za te pare umesto Marsijala mogao da dovede Suareza ili Nejmara

Objavljeno: 04.09.15 u 17:08

Potpredsednik Monaka Vadim Vasiljev smatra da je Mančester Junajted za novac koji je dao za Antonija Marsijala mogao da dovede Luisa Suaresa ili Nejmara.

Menadžer Junajteda Luj van Gal je poslednjeg dana prelaznog roka za mladog Francuza izdvojio čak 80 miliona evra. To je najskuplji transfer u istoriji za tinejdžera.

– Tačno je da je Junajted platio spomenutu cifru, sa realnim bonusima. Nismo planirali da pustimo Marsijala, pet puta smo odbijali ponude Junajteda, ali poslednju nismo mogli. Transfer je jedinstven, a to je cena za koju ste mogli da dobijete Suareza ili Nejmara. U ovom trenutku engleski klubovi su najbogatiji i Junajted kada odluči da uzme nekog, teško ga je zaustaviti – rekao je Vasiljev za britanski San.

Marsijal ima 19 godina, a za tri sezone u dresu Monaka postigao je 15 golova na 68 utakmica.

Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Francuske, za mladu je igrao 12 puta i dao četiri gola, a nalazi se na spisku selektora Didije Dešama za utakmice sa Portugalom i Srbijom u ponedeljak. Očekuje se da debituje za A tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter